Rodi Media & AZ

In de aanloop naar een nieuw seizoen zijn de open dagen voor AZ een belangrijk moment. Tijd voor Rodi Media om zich van haar beste kant te laten zien en mee te denken hoe we zoveel mogelijk fans naar het AFAS Stadion kunnen krijgen.

AZkranten compilatie3AZ Seizoenkrant
Het idee hierachter is om de bezoeker van de open dag iets mee te geven wat hij zal bewaren. Naast alle informatie over het komende seizoen, de nieuwe spelers en de wedstrijden, wilden we de bezoeker meer betrekken. Daarom is het idee gekomen om foto’s te maken op de open dag. En in de krant geplaatst. Deze krant wordt aan het einde van de open dag uitgedeeld. Zo zien de supporters zichzelf terug in de krant.

Hiervoor is goed gekeken naar tijdsplanning, fotografie, prepress en drukken. Met een strak schema is de krant op tijd bij het stadion gebracht en kon iedereen een bewaarexemplaar mee naar huis nemen.

www.rodi.nl
In de aanloop naar het event is op de regionale nieuwsbron rodi.nl, aandacht gegeven aan de open dagen bij AZ. Met leuke verhalen over de spelers….

Aandacht in huis-aan-huisbladen in Noord-Holland
Om een grote groep mensen te bereiken van jong tot oud is in de huis-aan-huisbladen opbouwend promotie gemaakt richting de open dagen van AZ. In Noord-Holland boven het Noordzeekanaal bereikte AZ vier weken lang 500.000 brievenbussen, met interviews en foto’s.

Het resultaat
20.000 enthousiaste AZ-supporters waren getuige van de open dagen bij AZ. De kranten bij de uitgang namen gretig aftrek en gingen mee naar huis.

Benieuwd wat Rodi Media voor u kan betekenen bij een event, open dag, uitverkoop of actie?
Maak ook samen een communicatieplan met Rodi Media

De relatie
Dick Ranzijn sr., oprichter van Rodi Media leeft AZ. De stevige binding stamt uit het eerste uur. Als supporter steunt hij de club trouw, maar ook als ondernemer helpt hij de club groeien in de volgende jaren. Tot de dag van vandaag is dat vanzelfsprekend, ook voor zijn zoon Dick Ranzijn jr. (Technisch Directeur), die minstens zoveel over heeft voor zijn cluppie. Er zijn vele successen behaald. Zowel voor AZ als voor AZ & Rodi Media.