Rodi Media & Haagmedia

Haagmedia is een onafhankelijke uitgeverij van drie lokale huis-aan-huis kranten in Rijswijk (Z-H), Den Haag en een deel van het Westland. Tevens zijn is het onderdeel van de Haaglanden Media Combinatie, hét samenwerkingsverband van zes huis-aan-huiskranten in de regio Haaglanden en omgeving.

Haagmedia drukt bij Rodi Media de volgende titels: Zuidwester Krant editie 1, Zuidwester Krant editie 2 en De Rijswijkse Krant. De totaaloplage is 111.000 exemplaren die wekelijks op woensdag verschijnen.

De uitdaging van Haagmedia
Haagmedia zocht een samenwerking met een drukkerij voor de huis-aan-huiskranten die past bij de waarden en gewenste kwaliteit die de uitgeverij nastreeft.

Rodi Media het antwoord op de wensen van Haagmedia
Rodi Media is met Haagmedia in gesprek gegaan en besproken wat de wensen waren en naar wat voor samenwerking Haagmedia zocht. De hoge kwaliteit van het drukwerk en milieubewustheid van Rodi Media sloten aan op de wensen van Haagmedia. Naast alleen drukken probeert Rodi Media ook zoveel mogelijk mee te denken met vraagstukken van Haagmedia wanneer dat nodig is. Dit leidde tot een nu al twee jaar succesvolle samenwerking.

Is de rotatiedrukkerij van Rodi Media ook voor u een antwoord op de vraag naar kwaliteit?
Vraag naar al onze mogelijkheden

De relatie
“Ondanks de uitmuntende kwaliteit en het waterloos drukken staan de prijs/kwaliteit zeer goed in verhouding. Deze feiten waren voor ons een goede reden om in gesprek te gaan met Rodi. Dit leidde ertoe dat wij alweer ruim twee jaar samenwerken, en dat bevalt ons prima. Rodi gaat verder dan alleen maar het drukken van onze kranten. Er wordt ook meegedacht in de vorm van commercie. Dit drukt zich uit in  bijvoorbeeld commerciële themapagina’s en themakranten welke gratis gebruikt mogen worden om een extra stuk verkoop mee te stimuleren”, besluit Frans Leijdekkers.