Holland Boven Amsterdam

Samen producten creëren die toegevoegde waarde hebben voor beide partijen is één ding, maar het belangrijkste is dat de lezers deze toegevoegde waarde ervaren. Op regionaal en lokaal niveau. Dat is het mediapartnerschap tussen Holland Boven Amsterdam en Rodi Media.

Promotie gebied Holland Boven Amsterdam

Destinatie marketing organisatie Holland Boven Amsterdam behartigt een prachtig en veelzijdig woongebied in Noord-Holland. De wens van Holland Boven Amsterdam was om dit gegeven eens goed onder de aandacht te brengen van bewoners en toeristen. Hoe doe je dat?
Met de goed gelezen huis-aan-huisbladen van Rodi Media. De huis-aan-huisbladen, van Den Helder tot aan het Noordzeekanaal, worden gebruikt om de potentiële bezoekers in Holland boven Amsterdam zo goed mogelijk te informeren over de mogelijkheden in het gebied. Eerdere ervaringen met recreatiekranten heeft Rodi Media met het uitbrengen van de Laag Holland recreatiekrant.

Unieke bewaarkrant

Om de parels en verborgen schatten van de regio onder de aandacht te brengen Rodi Media en Holland
Boven Amsterdam jaarlijks een unieke bewaarkrant. Met aandacht voor o.a. fietsen, varen, sporten, cultuur, eten en drinken, noem maar op. Een rijk historisch aanbod, dat met inspirerende verhalen de verbeelding blijft prikkelen. Er is veel te zien en te beleven. De speciale bewaarkrant bestaat uit drie edities met een totale oplage van 313.000 exemplaren. De drie edities zijn Top van Holland, Hart van Holland en West-Friesland.
Bekijk deze unieke bewaarkrant hier online.

Uitvoering

De coördinatie, advertentieverkoop, drukken en verspreiden van de krant zijn uitgevoerd door Rodi Media. Zowel Holland Boven Amsterdam als Rodi Media zijn erg actief in dit gebied, wat tot uiting komt in deze bewaarkrant. Rodi Media heeft contact met bedrijven van klein tot groot, weet wat er speelt en waar deze bedrijven naartoe willen in de toekomst. Door het uitwisselen van elkaars kennis en ervaring is deze speciale bewaarkrant, zowel redactioneel als commercieel voor de adverteerders, zeer sterk en relevant.

B2B communicatie en drukwerk

Andere activiteiten die Rodi Media uitvoert met Holland Boven Amsterdam zijn o.a. het drukken van de accomodatiegids en het verzorgen van b2b communicatie, d.m.v. persberichten in hét zakelijke magazine van Noord-Holland, nhzaken.

Samenwerken met Rodi Media?

Uw doelgroep bereiken samen met de uitgeverij, drukkerij en/of verspreidorganisatie van Rodi Media? Alle kennis onder één dak. Bekijk hier wat de mogelijkheden zijn voor uw eigen krant.