Rodi Media & Veldhuis Zonwering

Veldhuis Zonwering Rolluiken B.V. is al meer dan honderd jaar een familiebedrijf. In 2012 is het bedrijf door de burgemeester van Hoorn beëdigd met de titel ‘Koninklijke Hofleverancier’. Door de verschillende vestigingen in Noord-Holland is het zaak te zoeken naar mogelijkheden in communicatie en promotie om zoveel mogelijk potentiele klanten te bereiken en tot actie over te laten gaan.

Veldhuis Zonwering - klein3Aandacht in huis-aan-huisbladen Rodi Media in Noord-Holland 
Veldhuis Zonwering was op zoek naar manieren om zo veel mogelijk consumenten, in de regio’s van de verschillende vestigingen in Noord-Holland, te bereiken. Met een totale oplage van 1,2 miljoen exemplaren aan midweekse en/of zondag huis-aan-huisbladen beschikt Rodi Media over een groot bereik in Noord-Holland. Samen met Veldhuis is er goed gekeken welke gebieden er bereikt moeten worden. Daarop heeft Rodi Media geadviseerd welke zondags en welke midweekse huis-aan-huisbladen ingeschakeld dienen te worden. Inmiddels adverteert Veldhuis alweer zo’n tien jaar in diverse Rodi Media titels. Zo worden consumenten van Den Helder tot Haarlem bereikt.

Benieuwd wat Rodi Media voor u kan betekenen om uw doelgroep te bereiken?
Maak ook samen een communicatieplan met Rodi Media

De relatie
“De druk ziet er altijd strak uit, onze advertenties staan altijd superscherp in de kranten.Ik ben erg tevreden over de communicatie met Rodi Media, die is altijd goed. De contacten tussen ons bedrijf en Rodi Media verlopen altijd prima. Een mooie bijkomstigheid is dat Rodi concurrerende prijzen aanbiedt. Ik ben erg blij met de samenwerking.”