Nieuws

Terug naar het overzicht

Samenwerking Nh1816 Alkmaar Culinair Plaza en Rodi Media

Geplaatst op door Rodi Media

Rodi Media en Nh1816 Alkmaar Culinair Plaza hebben opnieuw de spreekwoordelijke handen in elkaar geslagen en zullen met ingang van de 26e editie – komende 8, 9 en 10 september – samenwerken als het gaat om exposure van het vermaarde en populaire culinaire evenement op het Waagplein in Alkmaar.

v.l.n.r. Donald Esser, Dolf Leegwater, Niels Ackermans en Niels Lubach. (Foto: Jolanda Jacobs)

Niels Ackermans van Rodi Media: “We zijn blij, dat we de samenwerking weer hebben bekrachtigd. We gaan ervan uit, dat het weer een fantastisch culinair evenement wordt.” Hoofdredacteur Donald Esser vult aan: “De hernieuwde kennismaking smaakt naar meer.”

Niels Lubach, vicevoorzitter van de smaakvolle driedaagse, noemt en roemt de uiteindelijke doelstelling: “Net als in andere jaren zijn de opbrengsten van Nh1816 Alkmaar Culinair Plaza bestemd voor diverse – regionale – goede doelen. Afhankelijk van de opbrengst ontvangen de doelen een bedrag, waarmee zij hun doelstellingen kunnen realiseren. Geselecteerde goede doelen worden mede ondersteund door de Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind (NSGK). Deze stichting heeft als doel om kinderen met en zonder handicap vanzelfsprekend samen te laten leven.”

Ook voorzitter Dolf Leegwater is enthousiast over de opnieuw ontstane twee-eenheid. “We zullen Alkmaar en directe omgeving middels de kranten en website van Rodi Media (www.rodi.nl) vanaf nu regelmatig op de hoogte houden van de actuele ontwikkelingen. Een voorproefje kan alvast genomen worden op onze website www.alkmaarculinairplaza.nl.

 

Terug naar het overzicht