Nieuws

Terug naar het overzicht

Alkmaar Marketing vernieuwt magazine

Geplaatst op door Rodi Media

Huis-aan-huis verspreid door Rodi Media

ALKMAAR – Alkmaar magazine wordt binnenkort ingrijpend vernieuwd. Het citymarketingmagazine gaat voortaan minder ‘droge’ informatie bevatten en meer achtergrondverhalen. Ook komen in het blad meer Alkmaarders aan het woord.

V.l.n.r. Karin Geelink, Ika Gerritsen (Alkmaar Marketing) en Niels Ackermans (Rodi Media). (Foto: Vincent de Vries/RM)

Het Alkmaar magazine wordt voortaan huis-aan-huis verspreid, samen met het Alkmaars Nieuwsblad. Hiervoor is de uitgever van het magazine, Alkmaar Marketing, een samenwerkingsverband aangegaan met Rodi Media. “We zijn verheugd dat door deze nieuwe samenwerking nog meer regiobewoners kennis nemen van al het moois dat de gemeente Alkmaar te bieden heeft”, aldus Karin Geelink, interim-directeur van Alkmaar Marketing. Niels Ackermans, commercieel manager Rodi Media, vult aan: “Prachtig dat wij naast de huis-aan-huis verspreiding ook zorgdragen voor de advertentieverkoop en het druktechnische traject.”

Bewaareditie
Het Alkmaar magazine is al twaalf jaar een belangrijke informatiebron voor iedereen die wil weten wat er in Alkmaar te doen is. Ook in de nieuwe vorm geeft het magazine informatie over evenementen die in Alkmaar plaatsvinden. Daarnaast komt de lezer meer over Alkmaar te weten door de achtergrondartikelen en interviews in het blad. Voortaan verschijnt er vier keer per jaar een bewaareditie. In respectievelijk de lente-, zomer-, herfst- en wintereditie wordt belicht wat er in dat specifieke seizoen in Alkmaar te beleven is.

Website
Het Alkmaar magazine wordt in april aangevuld door een eveneens vernieuwde website: alkmaarprachtstad.nl. Op deze handig op tablet en mobiel te bekijken site is actuele informatie te vinden over evenementen, winkels, horeca en cultuur.

Doeltreffende promotie
Uw evenement of onderneming exclusief en doeltreffend promoten? Doe dit via ‘Alkmaar Magazine’!
Bekijk hier de aanvullende informatie.

Terug naar het overzicht