Nieuws

Terug naar het overzicht

Deze Amsterdamse Huis-aan-huisbladen (MGA) zijn dé oplossing voor adverteerder na het stoppen van de ECHO

Geplaatst op door Rodi Media

De zes lokale huis-aan-huisbladen verenigd in Media Groep Amsterdam zijn na het wegvallen van de ECHO dé oplossing voor adverteerders om Amsterdam huis-aan-huis te bereiken in 2020, online en offline.

De verschillende edities komen al maandelijks of wekelijks uit, maar om het wegvallen van de ECHO voor adverteerders makkelijker op te vangen zijn de verschijningsdata in 2020 op elkaar afgestemd. Tijdens de elf speciaal geselecteerde weken kunnen adverteerders alle edities van Media Groep Amsterdam gezamenlijk inschakelen.

Door het wegvallen van de ECHO in Amsterdam geeft dit adverteerders de kans om Amsterdammers lokaal te blijven bereiken via de huis-aan-huis platformen met een gezamenlijke oplage van bijna 300.000 exemplaren. Naast de elf gezamenlijke verschijningsmomenten blijft er de mogelijkheid om de betreffende edities wekelijks, om de week of maandelijks in te schakelen.

De edities brengen in en rond de hoofdstad het lokale nieuws op een verfrissende manier. Met redacties die in de haarvaten van de lokale samenleving zitten. Met gedreven correspondenten en nieuwspartners staan zij garant voor goede verhalen, nuttige plaatselijke informatie en vooral lokaal en regionaal aansprekende onderwerpen.

Media Groep Amsterdam
Media Groep Amsterdam bestaat uit:
• Bijlmer&Meer (Amsterdam-Zuidoost, verschijnt om de week)
• de Brug (Amsterdam-Oost en omstreken, maandelijks)
• ZUID! (Amsterdam-Zuid, maandelijks)
• Westerpost (Amsterdam Nieuw-West, Badhoevedorp, Zwanenburg, Halfweg en Lijnden, wekelijks)
• Noord Amsterdams Nieuwsblad (Amsterdam Noord, verschijnt wekelijks)
• Kompas (Landsmeer Oostzaan en Amsterdam Noord, verschijnt wekelijks).

Informatie en tarieven MGA 2020.
Meer informatie over mogelijkheden voor adverteerders is hier te vinden of neem contact op met Jeroen Lourens via 06-40702192 of jeroenlourens@rodi.nl.

Terug naar het overzicht