Nieuws

Terug naar het overzicht

Bedrijfsleven NH ‘Samen voor de Voedselbank’

Geplaatst op door Rodi Media

DEEN Supermarkten en Rodi Media slaan met RTV NH en De Zorgcirkel handen ineen

NOORD-HOLLAND – In de studio van RTV NH in Amsterdam vond recentelijk de promotionele aftrap plaats van de Voedselbank-actie 2015. June Hoogcarspel, de Moeder Teresa van de actie, ontving in haar radio-uitzending de direct betrokkenen. De aimabele radiopresentator is hét gezicht achter het meest sociale mega-evenement in Noord-Holland.

“’Samen voor de Voedselbank’, het leeft enorm in de provincie. Bedrijven hebben speciale pallets klaar staan, diverse scholen hebben al gemeld, dat ze onze actie gaan ondersteunen en het speciale RTV NH Voedselbank-busje staat klaar om de provincie in te rijden. We gaan dus ook naar de mensen toe. We zijn enorm blij met de mededeling, dat alle filialen van DEEN Supermarkten onze actie ondersteunen. Ook dit jaar kunnen er weer boodschappen worden afgegeven bij de vestigingen van Rodi Media en nieuw is, dat nagenoeg alle locaties van De Zorgcirkel dit jaar meedoen. Bovendien is onze studio voor iedereen geopend van 10.00 tot 16.00 uur. En dat twaalf dagen lang.”

Betrokkenheid

“Ik vind het geweldig, dat we nu aansluiten met ál onze vestigingen. Ik verwacht een overweldigend aanbod houdbare levensmiddelen en andere artikelen”, vertelt een enthousiaste Joost Deen van DEEN Supermarkten. John Bontje van De Zorgcirkel is al even bevlogen: “Zorg staat bij ons centraal. Betrokkenheid bij minder bedeelden en vooral het je bekommeren om mensen, die afhankelijk zijn van de Voedselbank spreekt ons aan. Het meedoen hieraan past in onze bedrijfsfilosofie.” Donald Esser, hoofdredacteur Rodi Media: “Bereik Samen Succes is onze slogan, die van RTV NH ‘Samen voor de Voedselbank’. We moeten het inderdaad samen doen. Met z’n allen eigenlijk.”

Groot succes

De actie was vorig jaar een groot succes. Van de ingezamelde producten konden maar liefst 6.700 pakketten samengesteld worden. “We hebben zoveel enthousiaste reacties binnengekregen van de klanten van de Voedselbank. Zo weten wij, dat alle boodschappen op de juiste plek terecht zijn gekomen. Het gevoel dat we met iedere inwoner van onze provincie deze actie delen, geeft mij een enorme drive. Vorig jaar begonnen wij met een lege studio op de eerste dag. Op de laatste dag kon je er niet eens meer doorheen lopen. Ik was trots op alles en iedereen die zich hebben ingezet, super.”

Veel BN’ers hebben zich verbonden aan de Voedselbank-actie. “Danny de Munck, Peter Beense, Nick & Simon, Cor Bakker, Frans Bauer, Natasja en René Froger, ambassadeur van de Voedselbank, kwamen verleden jaar langs. Ik verwacht ze nu ook weer. Ik hoop écht, dat iedere inwoner van onze provincie straks de actie ondersteunt, zodat we met recht kunnen zeggen ‘Samen voor de Voedselbank’ was weer fantááástisch”, besluit June enthousiast.

De Voedselbank-actie loopt van maandag 7 tot en met vrijdag 18 december. Iedereen is dagelijks welkom. Meer informatie en alle inleverpunten zijn te vinden op www.rtvnh.nl

v.l.n.r. staand Donald Esser (Rodi Media), June Hoogcarspel (RTV NH), John Bontje (De Zorgcirkel) en Joost Deen (DEEN Supermarkten). Inzet: Voedselbank-ambassadeur René Froger.

Terug naar het overzicht