Nieuws

Terug naar het overzicht

Bloemen voor Zakenmannen…

Geplaatst op door Rodi Media

Theater Cool sfeerlocatie presentatie tweede editie glossy

HEERHUGOWAARD – “Wat een vakvrouw is het toch.” Dit en soortgelijke opmerkingen zoemden afgelopen dinsdagavond rond in de foyer van Theater Cool, nét na de lancering van de tweede editie van Noord-Hollandse Zakenmannen. De regie van de avond was dan ook in handen van theaterbeest Karin Bloemen, die de avond op fenomenale wijze opluisterde met onder andere een op maat gesneden ‘Zakenmannenlied’.

Na het officiële gedeelte, waar Bloemen (haar bij tijd en wijle hilarische) repertoire knap aanpaste aan de actualiteit, volgde een informeel samenzijn. Van ontmoeten en herkennen, maar vooral van het uitwisselen van ervaringen tijdens de borrel na afloop van de uitreiking. Naast het eerste exemplaar ontving iedere zakenman nog eens 100 glossy’s extra om zelf te verspreiden binnen het business en social (media) network. Verder volgt distributie op geselecteerde leestafels/locaties in de provincie.

Bladmanager Niels Ackermans over de tweede zakenmannenglossy: “We maken al jaren Noord-Hollandse Zakenvrouwen, hebben Amsterdamse Zakenvrouwen en ook De Ronde Venen Zakenvrouwen uitgegeven. Goed om te constateren, dat zakelijk Noord-Holland zich graag profileert en succesverhalen deelt. Het zijn vooral de inspirerende, verrassende reportages en de prachtige fotografie die tot de verbeelding spreken.”

Meer over Noord-Hollandse Zakenmannen en de eerdere ‘vrouwenuitgaven’ is te vinden op www.rodimedia.nl. De sfeerfoto’s van de uitreiking zijn hier te vinden.

Zakenmannen uitreiking

 

 

 

 

 

Karin Bloemen overhandigde de eerste exemplaren aan Ab (l) en Evert Schilder van art hotel Spaander. (Foto: Vincent de Vries / RM)

Terug naar het overzicht