Nieuws

Terug naar het overzicht

Familiebedrijven in de spotlights bij veertig jaar Rodi Media in 2018!

Geplaatst op door Rodi Media

Familiebedrijven zijn de grote drijvende kracht achter de Nederlandse economie. Rodi Media bestaat in 2018 zelf veertig jaar als trots familiebedrijf. Dit jaar willen we ook andere familiebedrijven de kans geven zichzelf in de picture te zetten en de lezers uit de regio een kijkje in de keuken te geven.

 
FAMILIEZAKEN als compleet pakket.
FAMILIEZAKEN zal de rode draad zijn in de huis-aan-huistitels van Rodi Media in dit feestelijke jaar. Rodi Media verzorgt een totaalpakket om uw familiebedrijf in de spotlights te zetten. Van een persoonlijk interview met onze redacteur en sfeervolle foto’s van de fotograaf wordt een pagina opgemaakt dat het verhaal van uw familiebedrijf vertelt. Dat verhaal wordt verteld in het huis-aan-huisblad in uw regio, online op www.rodi.nl en social media en uw verhaal wordt aan het eind van het jaar samen met andere familiebedrijven gebundeld tot een stijlvol magazine. In het magazine staat u niet met één maar met twee pagina’s. Dé manier om het verhaal achter uw familiebedrijf te vertellen.

Benieuwd naar FAMILIEZAKEN?
Houd de krant in uw regio in de gaten en lees het verhaal van andere familiebedrijven. Geïnteresseerd in FAMILIEZAKEN voor uw bedrijf? Neem voor meer informatie contact op met uw media-adviseur via 0226-333311 of advies@rodi.nl.

Terug naar het overzicht