Nieuws

Terug naar het overzicht

Rodi Kranten met verkiezingsuitslagen enkele uren later op stations al uitgedeeld

Geplaatst op door Rodi Media

Superstunt dankzij unieke samenwerking verschillende bedrijfsonderdelen

Rodi medewerker deelt het Purmerend Nieuwsblad uit, met de uitslagen, op station Purmerend.

Op weg naar het werk hadden de bewoners van Purmerend en Edam het Purmerends Nieuwsblad en Ons Streekblad met de verkiezingsuitslagen een paar uur na de verkiezingen al in de handen. Dankzij een unieke samenwerking tussen verschillende bedrijfsonderdelen van Rodi, deden de huis-aan-huisbladen in Purmerend en Waterland enkele uren na het bekend worden van de uitslagen van de gemeenteraadsverkiezingen aan lokaal informeren van de eerste orde.

Om halftwee ’s nachts legde de prepress de laatste hand aan de voorpagina en pagina 3 van beide bladen. Amper vier uur later deelden in Rodi-jacks gestoken collega’s bij de treinstations Purmerend, Weidevenne en Overwhere (in Purmerend) en het busstation in Edam kranten uit aan forensen. Vervolgens werden bij het gemeentehuis in Purmerend exemplaren van het Purmerends Nieuwsblad bezorgd. En reken maar dat het gewaardeerd werd!

Dit was lokaliteit ten voeten uit. De een noemt het in de haarvaten van de samenleving zitten, de ander met de poten in de lokale klei staan. Hoe dan ook, met deze actie is nog eens bewezen dat ‘Bereik samen succes’, de huisslogan binnen Rodi, mooie en dankbare resultaten oplevert.

Terug naar het overzicht