Nieuws

Terug naar het overzicht

Nieuw huis-aan-huisblad Haarlemmermeer

Geplaatst op door Rodi Media

De Haarlemmermeer krijgt er een nieuwe krant bij onder de welluidende titel: Nieuwsblad Haarlemmermeer. Woensdag 27 september wordt de midweekse uitgave van Rodi Media voor het eerst bij lezers en adverteerders huis-aan-huis bezorgd.

 

Nieuwsblad Haarlemmermeer gaat het lokale nieuws op een verfrissende manier brengen. Onze redactie, correspondenten en nieuwspartners staan garant voor goede verhalen, nuttige plaatselijke informatie, sport, cultuur, uitgaan, autonieuws, woonnieuws en talloze andere lokaal en regionaal aansprekende onderwerpen. Tevens zullen in de krant tal van leuke rubrieken en lezersacties zijn te vinden. Met het uitbrengen van Nieuwsblad Haarlemmermeer denken wij in een behoefte van zowel lezers als adverteerders te voorzien.

Om de uitgebreide regio kennis te laten maken met Nieuwsblad Haarlemmermeer is er een speciale en aantrekkelijke introductie actie voor adverteerders van het eerste uur!

Nieuwsblad Haarlemmermeer heeft een oplage van 55.000 exemplaren en wordt verspreid in:
Aalsmeerderbrug, Boesingheliede, Cruquius, Hoofddorp, Nieuwebrug, Oude Meer, Rozenburg, Vijfhuizen, Abbenes, Beinsdorp, Buitenkaag, Burgerveen, ‘t Kabel, Leimuiderbrug, Lisserbroek, Nieuw-Vennep, Rijsenhout, Weteringbrug en Zwaanshoek.

Gecombineerd met de Westerpost in de regio Halfweg, Badhoevedorp, Zwanenburg en Lijnden is de oplage 67.300 exemplaren. Daarnaast zijn er doorplaatsingen eenvoudig mogelijk naar Haarlems Nieuwsblad (83.000 exemplaren) en Weekblad Huis-aan-Huis (32.000 exemplaren).

Wilt u meer weten over de introductieactie? Bekijk hier alle informatie!

Voor meer informatie over advertentiemogelijkheden kunt u contact opnemen met uw media-adviseur via
023-54 25 105 of verkoop.nhm@rodi.nl

Over Rodi Media, de mediapartner uit Noord-Holland:

Wij zijn uitgever van 24 goed gelezen huis-aan-huisbladen met meer dan 1 miljoen exemplaren en B2B magazines in Noord-Holland. Uw boodschap overbrengen op de doelgroep met de juiste middelen. Daar draait het om. U heeft een doel. Meer naamsbekendheid, meer klanten in de winkel, omzet verhogen? Wat het doel ook is, wij helpen daarbij met gericht media-advies dat past bij uw organisatie en budget om samen succes te bereiken.
Lokale betrokkenheid speelt bij Rodi Media een grote rol. In de haarvaten van de samenleving zitten en weten wat er next door speelt. Mensen en bedrijven met elkaar verbinden, is een activiteit van zakelijke, maar ook zeker van maatschappelijke aard. Zo worden er partnerships gesloten met maatschappelijke organisaties, burgerinitiatieven en het lokale bedrijfsleven. Een mooi voorbeeld van samenwerking is de jaarlijkse Voedselbankactie, een samenwerking tussen de regionale omroep NH, DEEN Supermarkten, De Zorgcirkel en Rodi Media. Het grote en steeds groter wordende draagvlak waar deze actie over beschikt bij partners en lezers sterkt ons in het belang wat wij als Rodi in deze partnerschappen zien.

Terug naar het overzicht