Nieuws

Terug naar het overzicht

Nieuwe lay out nhzaken in 2016

Geplaatst op door Rodi Media

Hoogste b2b bereik van Noord-Holland

nhzaken beschikt over het hoogste b2b bereik van Noord-Holland. nhzaken is het magazine voor en door ondernemers in Noord-Holland. Met een oplage van 27.500 exemplaren verschijnt nhzaken zes keer per jaar, per post, op het bureau van Noord-Hollandse ondernemers.

Al vijf jaar wordt deze succesvolle formule uitgebracht samen met de redactiepartners. Hierbij horen Provincie Noord-Holland, Rijskwaterstaat, Ontwikkelingsbedrijf NHN en MKB Noord-Holland. De edities staan vol met tips voor ondernemers, nieuwsfeiten en ontwikkelingen in de regio en interviews met deskundigen op elk vakgebied.

Vernieuwing, storytelling en sprekend beeldmateriaal

Het Noord-Hollandse bedrijfsleven ontwikkelt zich door en daar sluit nhzaken zich bij aan. In 2016 krijgt nhzaken een vernieuwde uitstraling. Zes thema’s met frisse, moderne en opvallende covers. Ook de inhoud gaat mee met deze ontwikkeling. nhzaken zal in 2016 niet 24 maar zelfs 32 pagina’s tellen. Deze extra pagina’s geven ruimte voor meer en afwisselende redactionele inhoud. ‘Storytelling’ en sprekend beeldmateriaal gaan een grotere rol spelen in de nhzaken van 2016, waardoor de advertenties nog meer in het oog springen. De eerste editie van 2016 zal in week 10 verschijnen.

Ondernemers kunnen profiteren. Bekijk hier de complete actie!

Rodi Media wil ondernemers en adverteerders laten profiteren van deze vernieuwing.
Bij een afname van 3 keer een halve of hele pagina wordt gratis een halve of hele profielpagina ter beschikking gesteld (t.w.v. € 1.535,- of € 2.645,-).

Thema’s & verschijningsdata 2016

Week 10 Duurzaam ondernemennhzaken-oud-naar-nieuw
Week 17 Nationaal en internationaal zaken doen
Week 26 Personeel en opleiding
Week 36 ICT en internet voor MKB
Week 43 Bedrijfsoverdracht en familiebedrijven
Week 49 Belasting- en ondernemerstips 2017

Profiteert u mee met nhzaken in 2016?

Kom in contact via:
nhzaken@rodi.nl
(0226) 33 36 20
Meer informatie is hier te vinden.

Terug naar het overzicht