Nieuws

Terug naar het overzicht

Restyling nhzaken een feit!

Geplaatst op door Rodi Media

Nieuw design b2b magazine met trots gepresenteerd.

Na maanden van voorbereiding en ontwikkeling is de nieuwe uitstraling van hét magazine voor ondernemend Noord-Holland, nhzaken, een feit.

Met een oplage van 27.500 exemplaren is nhzaken al 5 jaar het grootste b2b magazine van Noord-Holland. Als uniek kenmerk wordt nhzaken per post en op persoonlijke titel gratis naar bedrijven met 2 of meer fulltime medewerkers in de regio verstuurd . Na 5 jaar, met succes, uitgeven van nhzaken is het tijd voor verfrissing in 2016.

De omvang van de gerestylde nhzaken is ten eerste met 8 pagina’s uitgebreid, van 24 naar 32 pagina’s. Dit zorgt voor nog meer redactionele mogelijkheden met informatieve inhoud wat voor elke Noord-Hollandse ondernemer relevant is en de advertenties komen nog beter tot hun recht. Daarnaast heeft nhzaken het design gekregen van een magazine anno 2016, dynamisch en kleurrijk. Er wordt gewerkt met 6 covers (6 thema’s) en het gebruik van fotografie in combinatie met de opmaak van de pagina’s is naar een hoger niveau getild. Het doel is de lezer bij elke omslag weer te prikkelen.

Benieuwd? Bekijk de nieuwe nhzaken hier!Krant Illustratie3
Meld u aan en ontvang het magazine gratis. Ontvang het magazine nog 5 keer in 2016. U kunt zich hier aanmelden.

Ondernemers kunnen bovendien profiteren van de “restyle actie” en ontvangen een gratis halve of hele profielpagina bij 3x adverteren met een halve of hele pagina in nhzaken. Alle informatie is te vinden op www.rodimedia.nl/nhzaken en via 0226 – 33 33 11.

Terug naar het overzicht