Nieuws

Terug naar het overzicht

Rodi informatiebrochure 2019 vers van de pers

Geplaatst op door Rodi Media

Wij zijn klaar voor onze tweede jeugd’, Eric Kooij, commercieel directeur. 

De Rodi Informatiebrochure 2019 komt wederom van de eigen pers en laat zien wat de haarscherpe mogelijkheden zijn.

Investeren in uitgeverij
Mede door gebruik te maken van nieuwe software in de uitgeverij kunnen we nog effectiever zijn en een nog hogere kwaliteit nastreven. Ook de link naar online mogelijkheden kunnen we door de nieuwe software makkelijker maken. Zo hebben we een totaalconcept te bieden.”

Inwoners en bedrijven met elkaar verbinden
De insteek is om inwoners, ondernemers en maatschappelijke organisaties met elkaar te verbinden. Logisch dat we ons daarom graag verbinden aan tal van maatschappelijke initiatieven. Zo zijn we bijvoorbeeld mediapartner van AZ, partner van het KWF en betrokken bij De Waaier en De Uitdaging. Met onze drukkerij zijn we drukpartner van het Financiële Dagblad (FD) en het Nederlands Dagblad en we zijn trots deze samenwerking ook de komende vijf jaar door te zetten.

Stevige positie
“Rodi heeft binnen de zakelijke markt een stevige positie veroverd. Met de exclusieve glossy’s, NoordHollandse Zakenvrouwen en Zakenmannen, en nhzaken is Rodi in dat segment goed vertegenwoordigd. Onlangs zijn daar mooie titels aan toegevoegd: Regio Alkmaar Magazine, Regio Zaken en Familiezaken. De vraag naar dit soort unieke producties blijft en wij kunnen die vraag goed beantwoorden door onze netwerken op een slimme manier te gebruiken en te benutten.

Milieuvriendelijk drukken 
Ook als drukker van kranten is het van elementair belang dat er aandacht is voor het milieu en maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen. “Milieuvriendelijk drukken op een waterloze pers, recyclebaar papier gebruiken, voorloper zijn als het gaat om innovatie. Dat doet Rodi al 30 jaar met de eigen drukkerij. Allemaal met het oog op de toekomst gericht om samen succes te bereiken in print en online.”

Heeft u een vraag over de mogelijkheden om uw bedrijf, actie of event te promoten? Contact ons.

Terug naar het overzicht