Nieuws

Terug naar het overzicht

Mediapartner Holland boven Amsterdam

Geplaatst op door Rodi Media

Samenwerkingsverband marketingorganisatie Holland boven Amsterdam en Rodi Media.

REGIO – Rodi Media is sinds verleden week officieel mediapartner van de marketingorganisatie Holland boven Amsterdam. Dit in navolging van de succesvolle Laag Holland recreatiekrant (Beemster, Purmerend, Marken, Broek in Waterland, Monnickendam. Edam, Volendam, Den Ilp), waarvan de vierde editie komende week verschijnt. De overeenkomst tussen Rodi Media en Holland boven Amsterdam werd verleden week getekend in Hotel Van der Valk in Hoorn.

“Wij verbinden ons voor de komende tijd aan Holland boven Amsterdam en gaan jaarlijks recreatiekranten in de regio uitgeven. Onze huis-aan-huisbladen, van Den Helder tot aan het Noordzeekanaal, zullen worden gebruikt om de potentiële bezoekers in Holland boven Amsterdam zo goed mogelijk te informeren over de mogelijkheden in het gebied.”, vertelt aanjager en initiator Matthijs Malipaard van Rodi Media. Om te vervolgen met: “Noord-Holland krijgt vóór de zomer een unieke toeristische bewaarkrant thuisbezorgd. Een milieuvriendelijk, op 60 grams papier gedrukt exemplaar. Met activiteiten en evenementen in de directe omgeving, maar ook van nét even buiten de eigen omgeving.”

Impuls
“Dit geeft een stimulerende impuls aan het Noord-Hollandse ondernemerschap”, vervolgt Malipaard. “Ten noorden van Amsterdam ligt alles wat het échte Holland te bieden heeft en die bijzondere iconen komen in de bewaarkrant”. Met aandacht voor fietsen, wandelen, varen, vissen, zeilen, outdoor sporten, cultuur, eten en drinken, noem maar op. Een rijk historisch aanbod, dat met inspirerende verhalen de verbeelding blijft prikkelen. Langs de Noordzeekust, de IJsselmeerkust en in het weelderige groene tussenland is veel te zien en te beleven. Overal worden mensen uitgedaagd zelf mee te doen. Het hele jaar door zijn er evenementen, prachtige fiets- en wandelroutes, bijzondere overnachtingen en is het in Noord-Holland culinair genieten van streekeigen producten. Holland boven Amsterdam brengt in de bewaarkrant de parels en verborgen schatten onder de aandacht.”

Naast de huis-aan-huisverspreiding komen de kranten – gratis af te halen – ook te liggen bij  VVV informatiepunten, restaurants, gemeentehuizen en andere openbaar toegankelijke gelegenheden.

Meer informatie is hier te vinden.

HBA2

De samenwerking is een feit. v.l.n.r. Matthijs Malipaard en Niels Ackermans (Rodi Media), Peter Timmermans, Marlies Groot en Jeroen Kor (Holland boven Amsterdam). (Foto: Vincent de Vries/RM)

 

Terug naar het overzicht