Nieuws

Terug naar het overzicht

Speciale bewaarkrant ‘een dagje uit dichtbij’

Geplaatst op door Rodi Media

Noord-Holland–Het eerste product van de samenwerking tussen Holland Boven Amsterdam en Rodi Media is de krant Holland Boven Amsterdam,’een dagje uit dichtbij’. De speciale bewaarkrant bestaat uit drie edities met een totale oplage van 313.000 exemplaren. De drie edities zijn Top van Holland, Hart van Holland en West-Friesland en worden deze week verspreid met diverse zondagsbladen van Rodi Media. De bewaarkranten staan vol met allerlei tips over het prachtige woongebied Holland Boven Amsterdam.
HBA_Foto1
De coördinatie, advertentieverkoop, drukken en verspreiden van de krant zijn uitgevoerd door Rodi Media. Zowel Holland Boven Amsterdam als Rodi Media zijn erg actief in dit gebied, wat tot uiting komt in deze bewaarkrant. Door het uitwisselen van elkaars kennis en ervaring is deze speciale bewaarkrant zowel redactioneel als commercieel voor de adverteerders zeer sterk en relevant.

Blader door deze krant en lees wat er allemaal te zien en te doen is in het gebied. Geniet deze zomer van al het moois en leuks dat deze regio te bieden heeft. Holland Boven Amsterdam is een gebied met veel smaken en kleuren.

Bekijk deze speciale editie hier online of op www.hollandbovenamsterdam.com voor meer informatie.

Terug naar het overzicht