Nieuws

Terug naar het overzicht

Uit in eigen regio, dé bewaarkrant

Geplaatst op door Rodi Media

Rodi Media, BTLH en HBA brengen bewaarkranten voor lokaal toerisme.

NOORD-HOLLAND – Rodi Media heeft in samenwerking met Bureau Toerisme Laag Holland (BTLH) en destinatie marketing organisatie Holland Boven Amsterdam (HBA) opnieuw mooie producten gemaakt. De speciale toeristische bewaarkranten staan vol met relaxte, culturele, sportieve en actieve tips voor zomers genieten in de prachtige woon- en werkgebieden van Noord-Holland.

De vier edities – met een totale oplage van 504.300 – zijn Laag Holland, Kop van Noord-Holland, Hart van Noord-Holland en Westfriesland. De kranten zijn verspreid met diverse nieuwsbladen en zondagskranten van Rodi Media: Purmerends Nieuwsblad, Regiokrant Kompas, Ons Streekblad Waterland, Noord-Amsterdams Nieuwsblad, Zaans Stadsblad, West-Friesland op Zondag, Groene Hart op Zondag, Schagen op Zondag, Den Helder op Zondag, Alkmaar op Zondag, Kennemerland op Zondag en ook Texel dit Weekend.

Coördinatie, redactionele begeleiding, advertentieverkoop, drukken en verspreiden van de kranten zijn uitgevoerd door Rodi Media.
Wie een fantastisch voorjaar, zomer en najaar wil meemaken, blijft lekker thuis en geniet van al het moois en leuks wat deze regio te bieden heeft.

Bekijk deze speciale edities hier online of op www.laagholland.com en www.hollandbovenamsterdam.com.

Terug naar het overzicht