Nieuws

Terug naar het overzicht

Uitreiking NH Zakenvrouwen magazine

Geplaatst op door Rodi Media

In het prachtige theater Cool in Heerhugowaard, waar kunst en cultuur harmonieus samenvloeien, had dinsdag 16 mei de uitreiking plaats van de glossy Noord-Hollandse Zakenvrouwen. Het was de inmiddels vijfde editie, dus een jubileumuitgave.

Het stijlvolle Noord-Hollandse Zakenvrouwen is een uitgave van Rodi Media en laat lezers kennismaken met vrouwen achter succesvolle bedrijven in de provincie of een leidinggevende positie in diverse ondernemingen.

Na het welkomstwoord opende theaterdiva Karin Bloemen op inspirerende wijze de avond. Met aansprekende nummers uit haar veelzijdige nieuwe repertoire en speels ‘zakelijk’ advies wist zij de genomineerde zakenvrouwen te boeien. Ook Zakenvrouw van het Jaar 2017, Elske Doets, deed een duit in het spreekwoordelijke zakje. Als kersverse Business Woman of the Year is zij het toonbeeld van vrouwelijk ondernemerschap en haar ‘mini-lezing was ongetwijfeld een inspiratiebron voor de luistergrage Noord-Hollandse zakenvrouwen.

Inspireren

“Vrouwen inspireren om succesvol te zijn, dat is mijn doel. Vooral bij jonge vrouwen valt veel te winnen”, benadrukt zij. “Daarom is de Elske Doets Young Lady Academy van start gegaan; een bijzonder project, waarbij ik samenwerk met middelbare scholen, het beroepsonderwijs en hoger onderwijs. Tips voor de NH Zakenvrouwen had de directeur-eigenaar van Jan Doets America Tours zeker: “Blijf Noord-Hollands nuchter, blijf dicht bij jezelf, denk in mogelijkheden en niet in beperkingen en, héél belangrijk, ga netwerken!”

Netwerken

Na het in ontvangst nemen van het eerste exemplaar door Elske kregen ook de belangstellende zakenvrouwen hun exemplaar overhandigd, waarbij de ohhh’s en ahhh’s niet van de lucht waren. “Wat een prachtig magazine, verrassende en onthullende verhalen, professionele fotografie”, waren de kernkreten. Het officiële gedeelte werd gevolgd door een informeel samenzijn. Van ontmoeten en herkennen, maar vooral van het uitwisselen van – zakelijke – ervaringen. Bekijk hier de foto’s van de sfeervolle avond.

De Noord-Hollandse Zakenvrouwen van 2017. (Foto: Vincent de Vries/RM)

Elske Doets, directeur-eigenaar van Jan Doest America Tours en Zakenvrouw van 2017, kreeg het eerste exemplaar van NHZV overhandigd. (Foto: Vincent de Vries/RM)

 

 

 

 

 

 

 

Bekijk hieronder direct het magazine!

Terug naar het overzicht