Nieuws

Rechter kiest voor huis-aan-huiskranten

Geplaatst op door Rodi Media

In kort geding heeft het Gerechtshof Arnhem-Leeuwarden de gemeente Utrecht vandaag verboden het omstreden opt-in-systeem te handhaven waardoor huis-aan-huiskranten alleen nog mogen worden bezorgd als op de brievenbus een JA/JA sticker is aangebracht.  De rechter acht het namelijk zeer waarschijnlijk dat de nog lopende bodemprocedure zal uitwijzen dat het beleid van Utrecht in strijd is met de vrijheid van meningsuiting.

Deze Amsterdamse Huis-aan-huisbladen (MGA) zijn dé oplossing voor adverteerder na het stoppen van de ECHO

Geplaatst op door Rodi Media

Door het wegvallen van de ECHO in Amsterdam geeft dit adverteerders de kans om Amsterdammers lokaal te blijven bereiken via de huis-aan-huis platformen met een gezamenlijke oplage van bijna 300.000 exemplaren. Naast de elf gezamenlijke verschijningsmomenten blijft er de mogelijkheid om de betreffende edities wekelijks, om de week of maandelijks in te schakelen.

AZ en Rodi Media verlengen samenwerking

Geplaatst op door Rodi Media

AZ en Media Partner Rodi Media hebben een nieuwe overeenkomst getekend. Rodi Media is daardoor tot medio 2021 verbonden aan de club uit Alkmaar. “We zijn trots dat we de sterke samenwerking met AZ voortzetten en dat we ook de komende drie jaar als mediapartner van AZ actief zijn. De binding tussen Rodi Media en AZ stamt inderdaad uit het eerste uur en onder het motto ‘bereik samen succes’ blijven we samen met de club mooie producten uitgeven en alle fans in de regio bereiken”, aldus Dick Ranzijn, Technisch Directeur Rodi Media.