Online - Commerciële content

De kracht van combinatie

Commerciële content, ook bekend als advertorial, zet de lezer aan tot een bepaalde actie. Of u nu heel lokaal uw actie, winkel of evenement wilt promoten of juist de hele regio wilt bereiken, met onze mogelijkheden in print en online wordt uw boodschap ongetwijfeld een succes. Want één ding is duidelijk: print en online versterken elkaar enorm.

Uw bedrijf ‘online in beeld’

De nieuwsmerken van Rodi Media zijn ingericht om optimaal gebruik maken van de crossmediale mogelijkheden om de consument en zakelijke markt te bereiken. Uw artikel op het juiste moment bij de lezer via het relevante kanaal van Rodi Media.

De voordelen van uw content online bij Rodi Media:

  • Optimaal bereik van uw boodschap. In print en online;
  • Vindbaar en deelbaar voor iedereen die graag op de hoogte blijft van nieuws en acties;
  • Uw artikel op onze websites verbetert uw online vindbaarheid;
  • Uw website krijgt een betere positie in de zoekmachines door linkbuilding.

Uw artikel op het juiste platform bij uw doelgroep

Rodi.nl is hét platform waar lokaal nieuws op gemeenteniveau wordt gepubliceerd. Wat gebeurt er in uw stad of dorp? Samen met mooie achtergrondverhalen leest u hyperlokaal nieuws op Rodi.nl. Al het nieuws wat in onze kranten gepubliceerd wordt staat eerst online. Maar Rodi.nl is veel meer dan een nieuwssite. Rodi.nl is ook een platform waar u uw bedrijf of evenement bij een gerichte doelgroep kunnen profileren. Bekijk ook onze andere online platformen:

Rodi Media verzorgt uw SEO geschreven content

Heeft u de boodschap die u wilt communiceren aan de doelgroep al uitgewerkt? U kunt uw artikel ook aanleveren. Onze redactie zorgt ervoor dat het stuk geschikt is voor print en online. Laat u het artikel liever op maat schrijven? U krijgt een interview met onze redacteur en er wordt een passende foto gemaakt. Commerciële content wordt altijd SEO geschreven.

Adverteren met commerciële content

Voor meer informatie of reserveringen kunt u contact opnemen met onze media adviseur via;
T (0226) 333311 E advies@rodi.nl