Rodi Rotatiedruk

pand-diemen4Kent u een andere rotatiedrukkerij in Nederland? Wij ook niet!

Om maar direct met de deur in huis te vallen: onze rotatiedrukkerij in Diemen is de enige drukkerij in Nederland waar uw krant gedrukt wordt op een waterloze drukpers (KBA Cortina). Maar waarom zou u dat doen?
Omdat u een krant of magazine wilt uitgeven en u heel bewust kiest voor de hoogste kwaliteit én het milieu. Of u dat nu wekelijks, eenmalig of als mediabureau in opdracht van een klant doet.

Pioniers in print

Als eerste rotatiedrukkerij in de wereld kozen wij voor het milieu én de hoogste kwaliteit. Met recht pioniers in print. De combinatie van onze jarenlange ervaring en een drukpers van een ongeëvenaard niveau levert ongekende mogelijkheden op. Voor exclusieve, unieke, creatieve printproducten, bent u bij ons aan het juiste adres

Milieubewust

Met onze revolutionaire drukpers staan wij garant voor een milieuvriendelijk productieproces. Dus geen vervuild afvalwater. Het papier, de inkt en inktdoeken, papiersnippers en pallets worden gerecycled. Bewuste keuzes met een ISO 14001 certificering en het keurmerk Waterless Printing als resultaat.

inzet2_776232645 haarscherpe redenen om uw krant bij ons te drukken:

  • Milieubewust en waterloos drukken
  • Ongekende drukkwaliteit (geheel full colour)
  • Voorop lopen in rotatiedrukwerk
  • Exclusieve, unieke en creatieve printproducten
  • Advies en begeleiding van ervaren drukwerkadviseurs

Waarom anderen bij ons drukken?
De Cortina drukt naast onze eigen huis-aan-huisbladen ook veel externe kranten, zo ook het Financieele Dagblad (FD). Ook veel reclame- en mediabureaus kiezen voor onze drukkerij. Waarom?
Omdat zij de beste producten willen in combinatie met advies en begeleiding van ervaren vakmensen. Drukwerkadviseurs, drukkers, chauffeurs. Iedereen bij Rodi Media werkt dag en nacht met veel passie om altijd de beste producten van de pers te laten rollen.

Kiest u voor een krant, magazine of uitklapper?

De mogelijkheden bij onze drukkerij zijn ongekend. Een exclusieve bijlage, een strook om de krant, een brochure of magazine, afwijkende formaten, heatseatproducties of een A1 uitklapposter. Het kan allemaal. Onze ervaren drukwerkadviseurs helpen u graag. Samen komen we tot het perfecte eindresultaat.

Direct meer weten over een eigen krant of magazine

Of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Zelf de pers starten?

Wilt u erbij zijn als uw krant van de pers rolt? Dat kan.
Vertel het ons en wij zorgen ervoor dat u de pers kunt starten en het hele proces kunt volgen.

Of bekijk hier de film hoe het drukproces er aan toe gaat.

Cortina_Pers