Adverteren Haarlem 2

Wil jij lokaal of regionaal adverteren in Haarlem en omgeving? Een groter publiek bereiken met je verhaal als lokale ondernemer? Dan is het Haarlems Nieuwsblad – het enige weekblad in de regio – hét medium voor jou.

Huis-aan-huis adverteren loont
Nieuw onderzoek van het Nationaal Media Onderzoek (NMO) bewees onlangs maar weer hoe krachtig huis-aan-huiskranten als medium zijn. Ze worden intensief gelezen (populair bij 74% van de Nederlanders en 58% leest drie kwart of meer) en de lokale betrokkenheid van de lezers is groot. Logisch dus dat vele Haarlemse ondernemers Rodi Haarlem en het Haarlems Nieuwsblad inschakelen voor publiciteit.

Advertentie in Haarlem? Dit is er mogelijk
Wist je dat het Haarlems Nieuwsblad per eind november het enige weekblad is in de regio, nu het Haarlems Weekblad en de Heemsteedse Courant zijn opgehouden te bestaan? Gelukkig bereikt het Haarlems Nieuwsblad deze lokale doelgroepen nog wel. Al sinds jaar en dag bestaat onze achterban uit duizenden trouwe lezers die wekelijks nieuwsgierig zijn naar updates over lokale evenementen, nieuwe winkels in hun buurt of bijvoorbeeld regionale acties.

Rodi denkt graag mee over het lokaal adverteren in het Haarlems Nieuwsblad – via de krant én online. Denk bijvoorbeeld aan een losse Partnerbijdrage met jubileumnieuws, of een mooi Branded Content-verhaal waarbij jouw boodschap subtiel wordt verwerkt in een sterk, inhoudelijk stuk – met meer impact als resultaat.

Crossmediaal adverteren
Wil je een nóg groter effect bereiken met het lokaal adverteren? Dan kies je in samenspraak met onze ervaren media-adviseurs voor een crossmediale campagne, waarmee we alles uit ons netwerk en onze communicatiemiddelen halen om jouw boodschap bij de gewenste lokale doelgroep onder de aandacht te brengen. Denk bijvoorbeeld aan de combinatie van een Branded Content-stuk, versterkt door een advertentie en aandacht in de digitale nieuwsbrief van Rodi Haarlem.

Over het Haarlems Nieuwsblad
Het Haarlems Nieuwsblad komt wekelijks uit op woensdag. Online bestaat de achterban inmiddels uit duizenden trouwe websitebezoekers, nieuwsbriefleden en socialmediavolgers die niets van het Haarlemse nieuws willen missen.
Ook adverteren in de krant?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van het onder de aandacht komen bij onze (digitale) lezers? Neem dan contact op met advies@rodi.nl.