Diensten - Flyer-totaal pakket

Uw flyers volledig verzorgd door Rodi Media

Bent u van plan om een flyer te maken? En deze daarna huis-aan-huis te verspreiden? Een goede keus. Het is een uitstekend middel om uw boodschap extra te laten opvallen. Om uw kortingsactie of event aan te kondigen. Of om uw nieuwe product onder de aandacht brengen.

De alles-in-één-service voor flyers
Het Flyer Totaalpakket is een complete service op het gebied van flyers. Van ontwerp tot aan de bezorging. In eenvoudige stappen helpen wij u bij het samenstellen van uw ideale flyer en het selecteren van het verspreidgebied. Vervolgens ontwerpt onze grafische afdeling uw flyer.

Heeft u zelf een flyerbestand? Dan kunt u dat direct aanleveren. Na goedkeuring wordt uw flyer gedrukt in een professionele drukkerij. Als laatste schakel wordt uw flyer met onze goed gelezen huis-aan-huisbladen mee verspreid.

Verspreiding
Of het nu gaat om 5.000 of 50.000 flyers. Om een A4 of A5 formaat. Om huis-aan-huis verspreiding in heel Noord-Holland of alleen in uw gemeente. Het kan bij Rodi Media. Onze ervaren media-adviseurs begeleiden u van A tot Z. Samen zorgen we ervoor dat uw communicatie een succes wordt.

Een flyer maken of verspreiden?
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze media adviseur via;
T (0226) 333311 E advies@rodi.nl