Dagje uit in de Regio

Hét offline en online platform voor activiteiten in uw regio Dagje uit in de Regio staat vol met de leukste tips voor een dagje uit in de regio. Dagje uit in de regio is de uitgelezen mogelijkheid om…

Lees Meer

VT Wonen

Rodi Media brengt in week 39 in samenwerking met de VT Wonen&Design beurs een woonbijlage! Van Den Helder tot Alphen aan den Rijn werden ruim 590.000 exemplaren verspreid in onze nieuwsbladen.

 

Lees Meer

Rodi Zorg

Drie keer per jaar (week 4, 23 en 42) verschijnt de special Rodi Zorg en Welzijn in alle kranten van Rodi Media: van het Haarlems Nieuwsblad tot het Alkmaars Nieuwsblad. Deze uitneembare bijlage heeft een oplage van ruim 720.000 exemplaren.

Lees Meer

Rodi Auto

Rodi Media brengt de Rodi Auto special in alle edities. Rodi Auto houdt u via de special in de krant (650.000 oplage), de website. Deze special wordt één keer in de maand uitgegeven.

Lees Meer

Rodi Duurzaam

Eén keer per jaar, in week 6, verschijnt de special Rodi Duurzaam in alle kranten van Rodi Media: van het Haarlems Nieuwsblad tot het Alkmaars Nieuwsblad. Deze uitneembare bijlage heeft een oplage van ruim 720.000 exemplaren.

Lees Meer

Mooi Afscheid

Een mooi afscheid is erg belangrijk. Wat zijn de mogelijkheden om een afscheid uniek te maken? Wat komt er kijken bij een mooi afscheid? Wat moet er geregeld worden om een verdrietige periode af te sluiten?

Lees meer

Werken Bij

Werken Bij besteed aandacht aan het groeiende personeelstekort. We behandelen de laatste ontwikkelingen op de personeelsmarkt, spreken we experts en geven we tips en adviezen.

Lees meer

Rodi's Spektakel Weken

Sfeervolle special met unieke content, lokale acties en knallende kortingen! Promoot uw bedrijf en bereik uw lokale  doelgroep tijdens het WK, Sinterklaas, Black Friday, Kerst en/of Oud en Nieuw!

Lees meer