Dagje uit in de Regio

Hét offline en online platform voor activiteiten in uw regio Dagje uit in de Regio staat vol met de leukste tips voor een dagje uit in de regio. Dagje uit in de regio is de uitgelezen mogelijkheid om…

Lees Meer

VT Wonen

VT Wonen&Design Beurs Woonspecial IN SAMENWERKING MET DE VT WONEN&DESIGN BEURS Rodi Media heeft in week 40 in samenwerking met de VT Wonen&Design beurs een woonbijlage uitgebracht. Van Den Helder tot Amsterdam werden ruim 590.000 exemplaren verspreid in…

Lees Meer

Rodi Wonen

In week 2, 6, 10, 15, 19, 23, 28, 32, 36, 41, 45 en 49 brengt Rodi Media de Rodi Wonen special in alle edities. Rodi Wonen houdt u via de special in de krant, de website (Rodi.nl/Wonen) en Facebook op de hoogte van nieuws, inspiratie, tips en trends op woongebied.

Lees Meer

Rodi Zorg

Drie keer per jaar (week 4, 23 en 42) verschijnt de special Rodi Zorg en Welzijn in alle kranten van Rodi Media: van het Haarlems Nieuwsblad tot het Alkmaars Nieuwsblad. Deze uitneembare bijlage heeft een oplage van ruim 720.000 exemplaren.

Lees Meer

Rodi Auto

In week 4, 8, 13, 17, 21, 25, 30, 34, 38, 42, 47 & 51 brengt Rodi Media de Rodi Auto special in alle edities. Rodi Auto houdt u via de special in de krant (650.000 oplage), de website

Lees Meer

Rodi Duurzaam

In week 7 en 35 brengt Rodi Media de Rodi Duurzaam bijlage in alle edities. Een krant, met een oplage van ruim 650.000 exemplaren, boordevol verhalen, interviews en trends voor een duurzame leefomgeving.

Lees Meer

Mooi Afscheid

Een mooi afscheid is erg belangrijk. Wat zijn de mogelijkheden om een afscheid uniek te maken? Wat komt er kijken bij een mooi afscheid? Wat moet er geregeld worden om een verdrietige periode af te sluiten?

Lees meer

Werken Bij

Werken Bij besteed aandacht aan het groeiende personeelstekort. We behandelen de laatste ontwikkelingen op de personeelsmarkt, spreken we experts en geven we tips en adviezen.

Lees meer

Rodi's Spektakel Weken

Sfeervolle special met unieke content, lokale acties en knallende kortingen! Promoot uw bedrijf en bereik uw lokale  doelgroep tijdens het WK, Sinterklaas, Black Friday, Kerst en/of Oud en Nieuw!

Lees meer