Nederland kleurt oranje!

Het is bijna zover – In juni vindt het EK in Duitsland plaats! Evenaren wij het EK van 1988 waarin wij Europees Kampioen werden? ‘Nederland kleurt oranje’-
bijlage verschijnt van week 23 t/m 25!

Lees meer

Rodi Puzzelbijlagen

Ontsnap aan de dagelijkse sleur en omarm de vakantie vibes met de Rodi Puzzelbijlagen! Bereik een publiek dat zich in vakantiestemming bevindt en volledig openstaat voor jouw advertentie.

Lees meer

Regio Alkmaar Magazine

Het Regio Alkmaar Magazine (RAM) is hét zakenblad voor ondernemers, bestuurders en instanties in Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk. Samen met Ondernemend Alkmaar en Ondernemend Dijk en Waard

Lees meer

Dagje uit in de Regio

De Dagje uit in de Regio-bijlage staat bomvol met de leukste uitjes voor het hele gezin! Organiseer jij een evenement of run je een camping die je graag onder de aandacht brengt? Ontdek de advertentiemogelijkheden.

Lees Meer

Rodi Wonen / vt wonen&design beurs

Rodi Media is de trotse partner van vt wonen&design beurs. In week 39 slaan we de handen ineen voor de bijlage Rodi Wonen x vt wonen&design beurs (oplage 720.000 exemplaren). Hierin staan dé woontrends van het najaar!

Lees Meer

Rodi Wonen

De themapagina Rodi Wonen verschijnt maandelijks (oplage 720.000 exemplaren). Van woontrends tot columns van interieurstylisten: Rodi Wonen is een inspiratiebron voor interieurliefhebbers! Adverteer crossmediaal en toon jouw product/expertise aan een grote groep potentiële klanten.

Lees Meer

Rodi Zorg & Welzijn

De Rodi Zorg en Welzijn-bijlage (oplage 720.000 exemplaren) bevat interviews met professionals, nieuws én tips. Elke editie speelt in op meerdere actuele thema’s, zoals mentale gezondheid, e-health of sport. Ontdek de advertentiemogelijkheden.

Lees Meer

Rodi Auto

De themapagina Rodi Auto verschijnt maandelijks (oplage 720.000 exemplaren). Van de Kia Niro tot de Citroën C1 en Renault Clio: in deze exclusieve themapagina worden de nieuwste modellen uitgelicht! Ontdek de advertentiemogelijkheden.

Lees Meer

Rodi Duurzaam

De Rodi Duurzaam bijlage bevat interviews met experts, nieuws en tips over ‘groen’ leven. Elke editie heeft een actueel thema, zoals Plasticsoep of Inflatie. Onderscheidt jouw bedrijf/stichting zich qua duurzaamheid? Ontdek de advertentie-mogelijkheden.

Lees Meer

Mooi Afscheid

De themapagina Mooi Afscheid (oplage 720.000 exemplaren) brengt alle facetten van de uitvaart op originele wijze in kaart. Ontdek de advertentiemogelijkheden en zet jouw uitvaartbedrijf in de spotlight bij de juiste doelgroep.

Lees meer

Werken Bij

De themapagina Werken Bij (oplage 720.000 exemplaren) staat in het teken van de laatste ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Ben je op zoek naar goed personeel? Dan is adverteren in deze themapagina een slimme zet!

Lees meer

De feestweken

Tijdens de feestweken haal je met Rodi Media álles uit de feestdagen. Er verschijnen themapagina’s in de laatste weken van het jaar. Geef jouw bedrijf of dienst een boost en ontdek de advertentiemogelijkheden.

Lees meer