Regio Alkmaar Magazine

Het Regio Alkmaar Magazine (RAM) is hét zakenblad voor ondernemers, bestuurders en instanties in Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk. Samen met Ondernemend Alkmaar en Ondernemend Dijk en Waard

Lees meer

Dagje uit in de Regio

De Dagje uit in de Regio-bijlage staat bomvol met de leukste uitjes voor het hele gezin! Organiseer jij een evenement of run je een camping die je graag onder de aandacht brengt? Ontdek de advertentiemogelijkheden.

Lees Meer

Rodi Wonen / vt wonen&design beurs

Rodi Media is de trotse partner van vt wonen&design beurs. In week 39 slaan we de handen ineen voor de bijlage Rodi Wonen x vt wonen&design beurs (oplage 720.000 exemplaren). Hierin staan dé woontrends van het najaar!

Lees Meer

Rodi Wonen

De themapagina Rodi Wonen verschijnt maandelijks (oplage 720.000 exemplaren). Van woontrends tot columns van interieurstylisten: Rodi Wonen is een inspiratiebron voor interieurliefhebbers! Adverteer crossmediaal en toon jouw product/expertise aan een grote groep potentiële klanten.

Lees Meer

Rodi Zorg & Welzijn

De Rodi Zorg en Welzijn-bijlage (oplage 720.000 exemplaren) bevat interviews met professionals, nieuws én tips. Elke editie behandeld een actueel thema, zoals Mentale gezondheid of Sport. Is jouw bedrijf/instelling actief in de zorg- en welzijnssector? Ontdek de advertentiemogelijkheden.

Lees Meer

Rodi Auto

De themapagina Rodi Auto verschijnt maandelijks (oplage 720.000 exemplaren). Van de Kia Niro tot de Citroën C1 en Renault Clio: in deze exclusieve themapagina worden de nieuwste modellen uitgelicht! Ontdek de advertentiemogelijkheden.

Lees Meer

Rodi Duurzaam

De Rodi Duurzaam themapagina’s (oplage 720.000 exemplaren) bevat interviews met experts, nieuws en tips over ‘groen’ leven. Elke editie heeft een actueel thema, zoals Plasticsoep of Inflatie. Onderscheidt jouw bedrijf/stichting zich qua duurzaamheid? Ontdek de advertentiemogelijkheden.

Lees Meer

Mooi Afscheid

De themapagina Mooi Afscheid (oplage 720.000 exemplaren) brengt alle facetten van de uitvaart op originele wijze in kaart. Ontdek de advertentiemogelijkheden en zet jouw uitvaartbedrijf in de spotlight bij de juiste doelgroep.

Lees meer

Werken Bij

De themapagina Werken Bij (oplage 720.000 exemplaren) staat in het teken van de laatste ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Ben je op zoek naar goed personeel? Dan is adverteren in deze themapagina een slimme zet!

Lees meer

De feestweken

Tijdens de feestweken haal je met Rodi Media álles uit de feestdagen. Er verschijnen themapagina’s in de laatste weken van het jaar. Geef jouw bedrijf of dienst een boost en ontdek de advertentiemogelijkheden.

Lees meer