Bekijk ons verhaal in 2 minuten!

 

Rodi Media is hét trotse mediabedrijf van de lokale samenleving

Door het creëren en delen van content zorgen wij voor verbinding tussen inwoners bedrijven en maatschappelijke organisaties. In onze manier van denken en doen, stimuleren wij duurzaamheid en innoveren wij voortdurend. Wij koesteren en inspireren onze lokale samenleving en laten deze bloeien.
Rodi Media, sinds 1978

Even voorstellen: De heraut Rodi

Heraut Rodi‘Hallo! Mijn naam is Rodi, al 45 jaar jouw betrouwbare nieuwsbron. Ik bevind me het allerliefst tussen de mensen. Om te horen wat jou raakt en wat je het liefste leest.
Bij mij ben je aan het juiste adres voor het laatste nieuws uit jouw gemeente. Opent er een nieuwe supermarkt? Zijn de voorbereidingen voor hét evenement van het jaar in volle gang? Of komt er een busstation voor jouw deur?
Je hoort het als eerst van mij! Zo blijf je altijd verbonden met jouw buren, favoriete ondernemers en laten we samen de regio verder bloeien’.

Rodi Media is in 2024 door het gerenommeerde Emerce 100 benoemd tot een van de beste media-uitgevers in Nederland!

In de categorie ‘Media-Publishers’ behaalden we een indrukwekkende 4,5 ster. De waardering komt voort uit onafhankelijk onderzoek door Motivaction International en Emerce, dat jaarlijks de beste bedrijven in e-business, marketing en media beoordeelt. Klik hier voor meer informatie over deze notering!

Emerce 100 logo Rodi Media

Wat kan Rodi Media als mediapartner voor jou doen?

Gericht media-advies geven om doeltreffend te adverteren, zowel in de krant als via onze online kanalen als Rodi.nl en de nieuwsbrief. Ervoor zorgen dat jouw krant perfect gedrukt wordt. Jouw folder met de grootste zorg huis-aan-huis verspreiden. Kortom: Jouw boodschap effectief onder de aandacht brengen. Dat is waar Rodi Media voor staat. Al ruim 45 jaar.

Het begint met gericht media-advies

Jouw boodschap overbrengen op de doelgroep door inzet van de juiste middelen. Daar draait het om. Want, je wilt iets bereiken. Meer naamsbekendheid, meer klanten in jouw winkel, meer offerte-aanvragen, jouw omzet verhogen? Wat het doel ook is, wij helpen je daarbij met gericht media-advies. Passend bij jouw organisatie en budget. Dat is de basis.

Milieubewust & maatschappelijk betrokken

Met onze revolutionaire drukpers staan wij garant voor een milieuvriendelijk productieproces. Dus geen vervuild afvalwater. Het papier, de inkt en inktdoeken, papiersnippers en pallets worden gerecycled. Bewuste keuzes met een ISO 14001 certificering en het keurmerk Waterless Printing als resultaat.

Voor Rodi Media is Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen een belangrijk element in onze bedrijfsvoering. In 2015 en 2016 is Rodi Media samenwerkingen gestart met de Zaanse-, Westriese, Waterlandse-, Helderse, Hollands Kroonse- en Schager Uitdagingen. Deze Uitdagingen vormen de schakel tussen het bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties en verenigingen met een hulpvraag. Door te bemiddelen in vraag en aanbod van materialen, kennis, menskracht, creativiteit en middelen ontstaan matches en kunnen partijen elkaar kosteloos een handje helpen.

Doeltreffend adverteren. Hoe doet je dat eigenlijk?

Dat is waar wij je bij helpen. Waar we al bijna 45 jaar succesvol in zijn. Ontdek de vele mogelijkheden binnen onze uitgeverij om jouw doelgroep te bereiken. Of dat nu consumenten, ondernemers of specifieke doelgroepen zoals zakenvrouwen of golfers zijn.
Kies je voor een advertentie in een huis-aan-huisblad? Of is een eigen krant uitgeven beter? Misschien is een combinatie van deze middelen wel perfect om jouw bedrijf, actie of product onder de aandacht te brengen.

Gaan we aan de slag?

Bekijk hier de mogelijkheden om jouw bedrijf succesvoller te maken.
Of neem direct contact op met onze media-adviseurs. Zij helpen je graag verder.