Bekijk ons verhaal in 2 minuten!

 

Rodi Media is hét trotse mediabedrijf van de lokale samenleving

Door het creëren en delen van content zorgen wij voor verbinding tussen inwoners bedrijven en maatschappelijke organisaties. In onze manier van denken en doen, stimuleren wij duurzaamheid en innoveren wij voortdurend. Wij koesteren en inspireren onze lokale samenleving en laten deze bloeien.
Rodi Media, sinds 1978

Even voorstellen: De heraut Rodi

Heraut Rodi‘Hallo! Mijn naam is Rodi, al 45 jaar jouw betrouwbare nieuwsbron. Ik bevind me het allerliefst tussen de mensen. Om te horen wat jou raakt en wat je het liefste leest.
Bij mij ben je aan het juiste adres voor het laatste nieuws uit jouw gemeente. Opent er een nieuwe supermarkt? Zijn de voorbereidingen voor hét evenement van het jaar in volle gang? Of komt er een busstation voor jouw deur?
Je hoort het als eerst van mij! Zo blijf je altijd verbonden met jouw buren, favoriete ondernemers en laten we samen de regio verder bloeien’.

Wat kan Rodi Media als mediapartner voor u doen?

U gericht media-advies geven om doeltreffend te adverteren, zowel in de krant als via onze online kanalen als Rodi.nl en de nieuwsbrief. Ervoor zorgen dat uw krant perfect gedrukt wordt. Uw folder met de grootste zorg huis-aan-huis verspreiden. Kortom: uw boodschap effectief onder de aandacht brengen. Dat is waar Rodi Media voor staat. Al ruim 40 jaar.

Het begint met gericht media-advies

Uw boodschap overbrengen op uw doelgroep door inzet van de juiste middelen. Daar draait het om. Want, u wilt iets bereiken. Meer naamsbekendheid, meer klanten in uw winkel, meer offerte-aanvragen, uw omzet verhogen? Wat uw doel ook is, wij helpen u daarbij met gericht media-advies. Passend bij uw organisatie en uw budget. Dat is de basis.

Milieubewust & maatschappelijk betrokken

Met onze revolutionaire drukpers staan wij garant voor een milieuvriendelijk productieproces. Dus geen vervuild afvalwater. Het papier, de inkt en inktdoeken, papiersnippers en pallets worden gerecycled. Bewuste keuzes met een ISO 14001 certificering en het keurmerk Waterless Printing als resultaat.

Voor Rodi Media is Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen een belangrijk element in onze bedrijfsvoering. In 2015 en 2016 is Rodi Media samenwerkingen gestart met de Zaanse-, Westriese, Waterlandse-, Helderse, Hollands Kroonse- en Schager Uitdagingen. Deze Uitdagingen vormen de schakel tussen het bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties en verenigingen met een hulpvraag. Door te bemiddelen in vraag en aanbod van materialen, kennis, menskracht, creativiteit en middelen ontstaan matches en kunnen partijen elkaar kosteloos een handje helpen.

Doeltreffend adverteren. Hoe doet u dat eigenlijk?

Dat is waar wij u bij helpen. Waar we al bijna 40 jaar succesvol in zijn. Ontdek de vele mogelijkheden binnen onze uitgeverij om uw doelgroep te bereiken. Of dat nu consumenten, ondernemers of specifieke doelgroepen zoals zakenvrouwen of golfers zijn.
Kiest u voor een advertentie in een huis-aan-huisblad? Of is een eigen krant uitgeven beter? Misschien is een combinatie van deze middelen wel perfect om uw bedrijf, actie of product onder de aandacht te brengen.

Gaan we aan de slag?

Bekijk hier de mogelijkheden om uw bedrijf succesvoller te maken.
Of neem direct contact op met onze media-adviseurs. Zij helpen u graag verder.