Bijlagen Rodi

Over wonen, zorg, duurzaam en meer!
Deze bijlagen en thema specials brengt Rodi uit

Is duurzaam ondernemen voor jouw organisatie geen doel maar een levensstijl geworden? Of ben jij een professional in de zorg of uitvaartbranche en wil je daar graag over vertellen? Maak kennis met de specials van Rodi!

Rodi Media brengt het hele jaar door diverse specials uit. Het gaat hierbij om een uitneembare bijlage of om thema pagina’s in onze huis-aan-huisbladen die in het teken staan van een speciaal thema. Denk aan duurzaamheid, maar bijvoorbeeld ook interieurtrends en zorg in de breedste zin van het woord.

Welke specials brengt Rodi in 2023 uit?

  • Dagje Uit in de Regio – week 25
  • Rodi Wonen – week 39 (speciale editie i.s.m. vt wonen&design beurs)
  • Rodi Wonen – elke tweede week van de maand
  • Rodi Zorg & Welzijn – week 23 en 42
  • Rodi Auto – elke maand
  • Rodi Duurzaam – week 6
  • Mooi Afscheid – week 13, 26 en 37
  • Werken bij – week 11 en 29
  • Rodi Spektakel Weken – week 46 tot 52

Welke special past bij jouw organisatie?

Hieronder bespreken we de specials een voor een. Interesse in promotie via een van onze specials? Dat kan via bijvoorbeeld Branded Content of een advertorial die eruit knalt. Lees hier vast wat de mogelijkheden zijn als je (online) en lokaal wil adverteren bij Rodi.

Dagje Uit in de Regio

Van zomerse wandelingen tot de leukste speeltuinen: wat is er in de regio te doen? Je ontdekt het in onze Rodi-special Dagje Uit in de Regio! Organiseer jij een evenement of run je bijvoorbeeld een camping die je graag onder de aandacht brengt? Dan is promotie via deze special een slimme zet.

Dagje Uit in de Regio wordt huis-aan-huis verspreid, maar ook via www.dagjeuitinderegio.nl, campings, gemeentehuizen, restaurants en deelnemende adverteerders.

Lees meer over de Rodi-special Dagje Uit in de Regio.

Rodi Wonen (i.s.m. vt wonen&design beurs)

In samenwerking met de vt wonen&design beurs publiceren we in september 2023 weer onze gelijknamige woonbijlage. Van de mooiste merken tot bijzondere producten op het gebied van wonen: alles komt aan bod. In 2022 werden – van Den Helder tot aan Alphen aan den Rijn – bijna 600.000 exemplaren verspreid via onze kranten. Inspiratie doet onze doelgroep daarbij op via www.rodiwonen.nl (40.000 pageviews in 2022).

De ins en outs van de Rodi Wonen/vt wonen&design beurs-special lees je hier.

Rodi Wonen

Maar dat is nog niet alles. Gedurende het jaar bieden we onze doelgroep nóg een woonspecial aan: Rodi Wonen. Elke tweede week van de maand vinden onze lezers de laatste interieurtrends en leukste wooninspiratie in deze krantspecial. Crossmediaal en online adverteren behoort uiteraard ook hier tot de opties, want ons exclusieve woonplatform www.rodiwonen.nl trekt elke maand weer extra bezoekers.

Meer over Rodi Wonen en de kansen voor jouw bedrijf? Klik dan hier.

Rodi Zorg & Welzijn

Of je nu een apotheek runt, in de thuiszorg werkt of op een andere manier verbonden bent aan de zorg: Rodi Zorg & Welzijn (uitneembare bijlage) is er voor jou. Drie keer per jaar staat de Zorg & Welzijn-bijlage in het teken van een bepaald thema (van mentale gezondheid tot zwangerschap en ‘blijven bewegen’). Naast met interviews met zorgprofessionals staat Rodi Zorg & Welzijn boordevol met actuele onderwerpen.

Vertel me meer over deze Zorg-special!

Rodi Auto

Weet jij alles van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van auto’s? Dan bieden we je graag een platform met Rodi Auto! Van een interview over de nieuwste elektrische modellen tot een advertentie van jouw camperverhuurbedrijf: Rodi Auto komt maandelijks uit in alle Rodi-kranten en op alle sites. Je bereikt dus een enorme doelgroep met jouw promotie in deze special.

Klinkt goed? Dan lees je hier meer over de Auto-special.

Rodi Duurzaam

Weinig organisaties zullen anno 2023 nog helemaal niets aan duurzaamheid doen. Maar hoe goed is jouw doelgroep op de hoogte van het feit dat jouw bedrijf elektrisch rijdt of misschien wel zelf zonnepanelen of warmtepompen verkoopt? Alles rondom dit duurzaamheidsthema kun je kwijt in Rodi Duurzaam. De uitneembare bijlage bevat nieuws over ‘groene’ ontwikkelingen én praktische tips om zelf een steentje bij te dragen aan een leefbare wereld voor mens, dier en milieu. Met een oplage van ruim 720.000 exemplaren in 2022 een slimme keuze, al zeggen we het zelf. Dit jaar is de Rodi Duurzaam special in week 6 verschenen in de edities.

Nu meer lezen over Rodi Duurzaam? Dat kan hier.

Mooi Afscheid

Voor iedereen in de uitvaartbranche is er de Mooi Afscheid-special van Rodi Media. Hoe maak je een uitvaart zo mooi en persoonlijk mogelijk? Hoe vertel je je kinderen over de dood? En wat zijn de laatste ontwikkelingen in de uitvaartbranche? Alles rondom dit thema krijgt een plek in onze Mooi Afscheid-special.

Meer weten? Ga dan naar Rodimedia.nl voor de mogelijkheden.

Werken bij

Net als in 2022 zet de krapte op de arbeidsmarkt in 2023 door. Genoeg reden om extra aandacht te besteden aan het in de spotlights zetten van jouw bedrijf! De Rodi Werken bij-special is hiervoor het ideale (offline én online) platform. De special komt twee keer per jaar uit en staat boordevol tips & tricks. Zó werf jij het ideale personeel – en breng je jouw organisatie onder de aandacht van de juiste doelgroep!

Hier lees je meer over onze Rodi Werken bij-special.

Rodi Spektakel Weken

Ook in 2023 gaan we met onze klanten met een knal het jaar uit. Tijdens de Rodi Spektakel Weken haal je met Rodi alles uit de feestdagen zoals Sinterklaas en Kerstmis en bijvoorbeeld Black Friday. Doordat we nóg grootser uitpakken tijdens de Spektakel Weken geven we jouw bedrijf, product of dienst in de laatste maanden van 2023 nog eens een extra boost. Dat is pas lekker het jaar uit gaan, of niet?

Nieuwsgierig geworden? Lees hier snel meer over de Rodi Spektakel Weken.

Neem hiervoor en voor meer informatie over de Rodi-specials, tarieven en mogelijkheden contact met ons op via advies@rodi.nl of 0226-333311.