Wil je online adverteren bij Rodi en direct opvallen? Dan is Display Advertising een slimme zet. Wat is Display Advertising? En wat kan het voor jou als ondernemer betekenen?

Wil je je naamsbekendheid vergroten? Je evenement, website of webshop promoten onder een zo groot mogelijk publiek? Kortom: mag iedereen in de regio weten wat je te bieden hebt? Kies dan voor lokaal (online) adverteren via de nieuwsmerken van Rodi Media. Bijvoorbeeld via Display Advertising.

Wat is Display Advertising?

Display Advertising, oftewel jouw banner op een of meerdere lokale websites van Rodi, is niet voor niets een populaire manier van je product of dienst onder de aandacht brengen. Rodi.nl is hét uitgelezen medium voor jouw banners. Jouw boodschap kan – afhankelijk van je voorkeur – gezien worden door een specifiek gekozen lokaal publiek, maar ook in heel Noord-Holland zichtbaar zijn. Dat is helemaal aan jou! Bovendien heeft Rodi.nl een gemiddeld bereik van 1,2 miljoen paginaweergaven per maand. Ook ziet tussen 65-85% van de beoogde doelgroep daadwerkelijk de banners op Rodi (waar dit percentage in de markt gemiddeld tussen de 50-60% ligt).

Maar dat is niet alles. De banner is namelijk voor langere periode zichtbaar (kracht van herhaling) en zal het verkeer naar jouw website verhogen – grote kans dat je dat uiteindelijk in je omzet terugziet.

Tot slot zijn de resultaten van Display Advertising goed meetbaar. Je weet dus direct hoe succesvol je campagne is geweest!

Voordelen van Display Advertising

  • Vergroot naamsbekendheid door de kracht van herhaling en de combinatie van print/online
  • Verhoogt het verkeer naar jouw website of webshop
  • De banner krijgt een premiumpositie op Rodi.nl (nieuwsbriefplaatsing mogelijk)
  • Targeting mogelijk op lokaal en regionaal niveau via Rodi.nl en partners
  • Rodi optimaliseert campagne en verzorgt eindrapportage
  • Bepaal zelf de inhoud – zowel tekstueel als beeld
  • Lever kant-en-klaar aan of maak in samenwerking met onze DTP-afdeling de banners op.

Kosten Display Advertising bij Rodi Media
Lees meer over Display Advertising bij Rodi Media.

Ook staan onze media-adviseurs je graag te woord via: