Het Financieele Dagblad is één van de papieren producten die dagelijks van de Rodi Media-pers in Diemen rollen. Het betreft dé nieuws- en inspiratiebron die financieel-economische betekenis geeft aan ontwikkelingen in de wereld. Door zijn unieke positie in de markt spreekt het een selectieve doelgroep aan van ondernemende mensen, zowel zakelijk als privé.

De uitdaging van het Financieele Dagblad
Het FD wil papieren producten blijven ontwikkelen om de lezers die daar behoefte aan hebben zo goed mogelijk van nieuws te voorzien. De ontwikkeling wordt zowel gezocht in de inhoud als de uitstraling van het papieren product.

Sterke punten rotatiedrukkerij Rodi Media zorgen voor juiste match
Door meerdere factoren rolt het Financieele Dagblad sinds januari 2014 dagelijks van Rodi Media-pers. Alle zalmroze edities van het FD (de dagelijkse krant en de wekelijkse bijlagen) worden bij Rodi Media in Diemen gedrukt.

De technische mogelijkheden van de Rodi Media pers sluiten aan bij de zoektocht naar ontwikkeling van de kwaliteitskrant die het FD wil zijn. De hoge kwaliteit van de waterloze Cortina pers en de mogelijkheden van verschillende drukformaten, voor het FD het Berliner formaat, hebben gezorgd tot de keus voor Rodi Media. De ligging van de rotatiedrukkerij in Diemen is voor het FD een prettig gegeven gezien de makkelijke distributie naar andere partijen.

Is de rotatiedrukkerij van Rodi Media ook voor u een antwoord op de ontwikkeling van kwaliteit?
Vraag naar al onze mogelijkheden

De relatie
“Rodi Media is een bedrijf dat blijft investeren in het drukproces. Van de prepress tot aan de afwerking. Dat is erg belangrijk voor een verdere samenwerking en ontwikkeling op het gebied van het papieren product. Een product wat, ondanks de steeds verdere digitale ontwikkeling, nog steeds erg belangrijk is voor het FD.”