Rodi_Media_Nieuws_lokale_communicatie

De gevolgen van het Coronavirus zijn inmiddels voor iedereen merkbaar geworden. Net als alle ondernemers, bedrijven en instellingen zijn de noodzakelijk genomen maatregelen voelbaar. Ten alle tijden wil Rodi het informeren van mensen, bedrijven en instellingen binnen het verspreidingsgebied van Rodi Media zowel in print als online uitvoeren. Juist in deze periode is lokale communicatie via de huis-aan-huiskrant en online van enorm groot belang.
Rodi heeft besloten in gebieden waar zowel een midweeks als zondagseditie verschijnen, met één editie uit te komen. De duur van deze samenvoeging wordt bepaald door de ontwikkelingen van het Corona virus in ons land. Met deze maatregel staat informeren en de gezondheid van eigen medewerkers, partners en lezers voorop.

Deze maatregel reduceert het aantal contactmomenten voor onze bezorgers, is een kostenbesparende maatregel maar het belangrijkste, alle inwoners en ondernemers behouden een lokaal communicatiemiddel en blijven geïnformeerd over de ontwikkelingen binnen de eigen gemeente. Via de huis-aan-huiskrant en www.rodi.nl blijven inwoners en ondernemers via print en online op de hoogte van de lokale ontwikkelingen.

Het belang van lokaal communiceren is zelden zo groot geweest. Vanuit diverse instanties, gemeentes, stichtingen, mensen die een actie op touw zetten om andere te helpen en winkels krijgen wij directe hulpvragen binnen. De lokale betrokkenheid is voelbaar zo met elkaar.

Deze maatregel is in lijn met de getroffen maatregelen van het RIVM. Het kan voorkomen dat er rekening gehouden moet worden met een gewijzigde deadline voor advertenties en redactie.

Ondernemers
Voor ondernemers kan de huidige situatie grote impact hebben op de mate waarin de bedrijfsvoering doorgang kan hebben. Dit kan onder andere gevolgen hebben voor de marketingplanning. Rodi denkt hierin graag met u mee.

Wijzigingen
Wanneer geplande advertenties gewijzigd moeten worden is het belangrijk snel te schakelen. De Media-Adviseurs van Rodi helpen graag en staan klaar om eventuele wijzigingen snel door te voeren.

Communicatie advies
Mogelijk wilt u uw klanten informeren over wijzigingen binnen uw organisatie of is het juist nu belangrijk om bepaalde producten of diensten te promoten. Het grote bereik van onze huis aan huisbladen, websites en nieuwsbrieven (in Purmerend en Alkmaar) biedeneffectieve mogelijkheden om uw boodschap over te brengen. Onze media adviseurs denken graag met u mee en kunnen snel schakelen zodat uw (potentiële) klanten snel geïnformeerd zijn.

Rodi kenmerkt zich met de kreet Bereik Samen Succes en hecht veel waarde aan betrokkenheid, betrouwbaarheid en flexibiliteit.

Iedereen heeft te maken met deze volstrekt onvoorspelbare situatie. Niemand had dit verwacht en weet waar dit gaat eindigen. Rodi staat klaar voor iedereen, want alleen samen gaan wij hier goed uitkomen.

Bekijk hier de verschillende combinatie uitgaven met bijhorende deadlines.

Heeft u vragen over de invulling van deze maatregel of over uw lokale communicatie tijdens deze periode? U kunt altijd contact opnemen met uw Media-Adviseur of neem contact op via advies@rodi of 0226-333311.