Over ons

Wat kan Rodi Media als mediapartner voor u doen?

U gericht media-advies geven om doeltreffend te adverteren. Ervoor zorgen dat uw krant perfect gedrukt wordt. Uw folder met de grootste zorg huis-aan-huis verspreiden. Kortom: uw boodschap effectief onder de aandacht brengen. Dat is waar Rodi Media voor staat. Al bijna 40 jaar.

Uw mediabehoefte staat bij ons centraal

Samen succes bereiken, dat is onze ambitie. U heeft als ondernemer ook ambities en doelstellingen. Laat ons u helpen die te behalen. Dat doen we door uw mediabehoefte centraal te stellen en u te helpen met gericht media-advies.

Want, u heeft iets te vertellen, maar waar begint u? Wie wilt u bereiken en hoe pakt u dat aan? Vragen waar wij u bij helpen door deze te vertalen in concrete middelen als:

  • Een advertentie in een huis-aan-huisblad
  • Een eigen krant of flyer, die we huis-aan-huis voor u verspreiden
  • Een advertorial in de glossy Noord-Hollandse Zakenvrouwen

Of andere effectieve middelen om uw boodschap over te brengen op uw doelgroep. Of dat nu consumenten, ondernemers of golfers zijn. Samen vinden we de juiste oplossing voor uw communicatievraag.
Dat maakt ons de mediapartner uit Noord-Holland.

Recycle2Milieubewust

Met onze revolutionaire drukpers staan wij garant voor een milieuvriendelijk productieproces. Dus geen vervuild afvalwater. Het papier, de inkt en inktdoeken, papiersnippers en pallets worden gerecycled. Bewuste keuzes met een ISO 14001 certificering en het keurmerk Waterless Printing als resultaat.

3 sterke disciplines

Binnen onze uitgeverij, drukkerij en verspreidorganisatie werken ervaren collega’s die goed op elkaar ingespeeld zijn. Om u te helpen bij uw communicatievraag. Op een laagdrempelige en persoonlijke manier.

Uitgeverij

We zijn gespecialiseerd in printmedia en bieden een breed scala advertentiemogelijkheden om uw doelgroep te bereiken. Adverteer bijvoorbeeld huis-aan-huis of geef een eigen krant uit om uw bedrijf, product of actie te promoten. Onze media-adviseurs helpen u graag verder.
Lees meer over de producten en onze uitgeverij

Rotatiedrukkerij

Toonaangevend. Dat zijn wij in print. Onze drukkerij onderscheidt zich door de onbegrensde mogelijkheden en haarscherpe drukkwaliteit. Voor unieke, creatieve, opvallende printproducten zoals een eigen krant of magazine, bent u bij ons aan het juiste adres. Onze ervaren drukwerkadviseurs helpen u graag verder.
Lees meer over de printproducten en onze drukkerij

Verspreiding

Verspreid uw drukwerk mee met onze goed gelezen huis-aan-huisbladen en laat uw boodschap van de mat ‘spatten’. Wij bieden het grootste brievenbussenbereik van Noord-Holland (ruim 900.000 huis-aan-huisbladen per week). Maar er zijn meer voordelen van onze huis-aan-huis verspreiding.
Direct meer weten over huis-aan-huis verspreiding

Ons verhaal in het kort

Met lef zijn we van ‘krantenspecialist’ uitgegroeid tot een ambitieus mediabedrijf, dat voorziet in de behoefte om te communiceren. Of dat nu lokaal, regionaal, doelgroepgericht of huis-aan-huis is. Waarom we dat doen? Om mensen en bedrijven met elkaar te verbinden. Om samen succes te bereiken. Om uw bedrijf succesvoller te maken. Dat is waar wij voor staan. Waar wij u bij helpen.
Bekijk hier hoe wij dat doen en voor wie