De kranten zijn niet alleen in geprinte versie uiterst populair. Ook digitaal timmeren de bladen steeds meer aan de weg.

Krant niet alleen in de bus, ook op straat en online

Dat maakte dat het maandagmorgen in en rond de HEMA-vestiging een drukte van belang was. In het winkelcentrum Boven ‘t Y aan het Buikslotermeerplein werd onder toeziend oog van tal van mensen de eerste Rodi Media krantendisplay geplaatst. Jeroen Lourens – de commerciële man van de Noord-krant – vertelt namens de uitgeverij dat Rodi altijd wil blijven vernieuwen om haar lezers te bereiken en deze te voorzien van lokaal nieuws. ‘Met de start van deze vorm van service – in het geheel zal ook wekelijks de papieren editie van de krant te vinden zijn – is gekozen voor een aansprekend punt in Noord. We willen dit ook in de diverse gemeenten waar onze bladen verschijnen gaan promoten.’

Krantendisplay biedt ook mogelijkheden voor adverteerders

Naast campagnes in onze huis-aan-huiskranten, online op Rodi.nl en in onze nieuwsbrieven biedt Rodi Media nu ook Digital Out of Home campagnes aan. De krantendisplay met 55 inch beeldscherm staat in de HEMA. Deze HEMA trekt wekelijks zo’n 25.000 bezoekers. Ondernemers kunnen hierop adverteren. Het servicepunt staat bij het restaurant in waardoor mensen onder het genot van en kopje koffie de advertenties op het digitale scherm voorbij zien komen. Een 1/1 advertenties kan bijvoorbeeld makkelijk vanuit het Noord-Amsterdams Nieuwsblad doorgeplaatst worden op het digitale scherm.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op via 0226- 333311.

Rodi digitaal scherm