Rodi_Media_Nieuws_Ontwikkeling

Door COVID19 is het medialandschap sneller veranderd en daarom beweegt Rodi Media juist nu mee om de lokale samenleving nog meer te inspireren, te verbinden en te laten bloeien. Directeur Rodi Media Dick Ranzijn legt uit: “Wij worden uitgedaagd om duurzaam te innoveren, waarbij we onze waarden blijven koesteren.”

Ranzijn: “De huidige combinatie-uitgaven zijn een voorbeeld van meebewegen. Dit was een goede oplossing voor de korte termijn. De reacties van lezers en klanten waren fantastisch. Dikke huis-aan-huiskranten vol lokale relevante content en adverteerders.”
Kortom, dé basis om te onderzoeken hoe Rodi Media haar positie verder uitbouwt als dé lokale verbinder van mensen, bedrijven, gemeenten en maatschappelijke organisaties. Het succes van Rodi Media wordt bepaald door het creëren en distribueren van relevante content via diverse mediakanalen.

“WIJ KOESTEREN EN INSPIREREN DE LOKALE SAMENLEVING EN LATEN DEZE BLOEIEN”

Titeloptimalisatie per 7 juli
Per 7 juli 2020 gaat Rodi Media door met de nieuwsbladen en is het volledig dekkend boven het Noordzee-kanaal. Dit betekent dat er voortaan één editie uitkomt in één gemeente, waardoor er meer focus komt voor de lokale nieuwsvoorziening op gemeenteniveau. In de nieuwe situatie beschikt Rodi Media over 23 unieke, lokale nieuwsmerken met een gezamenlijk verspreidingsgebied van ruim 600.000 exemplaren. De publicatiedagen van de nieuwsbladen zijn woensdag, donderdag en vrijdag.

Meer betrokkenheid, hogere impact!
Crossmediaal gaat Rodi Media de betrokkenheid en impact vergroten binnen de gemeentegrenzen. De adverteerder behoudt het bereik en de content wordt gepubliceerd in een nog relevantere midweekse uitgave.

Samenvattend:
• Rodi Media zet zich in om de lokale samenleving te laten bloeien.
• Nog meer focus op nieuwsvoorziening op gemeenteniveau.
• Nieuwsbladen dekkend boven Noordzeekanaal.
• Totaal verspreidingsgebied van 600.000 exemplaren.
• Wijziging van publicatiedagen.
• Adverteerder zondagseditie behoudt het bereik.

Communicatie advies
Wij ontzorgen u graag door mee te denken over hoe u uw marketingdoelen het slimst kunt realiseren. Het grote bereik van onze nieuwsbladen, websites en nieuwsbrieven (in Purmerend en Alkmaar) bieden effectieve mogelijkheden om uw boodschap over te brengen. Onze media-adviseurs denken graag mee om uw campagnes nog meer laten renderen.

Heeft u vragen over deze wijziging?
U kunt altijd contact opnemen met uw media adviseur of neem contact op via advies@rodi of 0226-333311.

Bekijk de nieuwe situatie per 7 juli a.s. betreffende de edities en verspreidingsgebieden in onze vernieuwde brochure op www.rodimedia.nl/informatiebrochure.