Rodi.nl

Misschien heb je het al gezien: Rodi.nl, jouw betrouwbare bron voor lokaal nieuws, is in een nieuw jasje gestoken! De vernieuwde stijl van Rodi.nl is fris, overzichtelijk en toekomstbestendig.

Rodi, aangenaam!

Graag stellen we je voor aan Rodi, dé betrouwbare nieuwsbrenger van jouw regio! Rodi bevindt zich het liefst middenin de lokale gemeenschap om te horen wat jou als inwoner zoal bezighoudt. Wat je raakt én waar je warm van wordt. Opent er een nieuwe supermarkt? Zijn de voorbereidingen voor hét evenement van het jaar in volle gang? Of komt er een busstation voor jouw deur? Je hoort het als eerst van Rodi! Zo blijf je altijd verbonden met jouw buren en favoriete ondernemers.

Compleet vernieuwde site

Waarom een complete restyling? Met het gloednieuwe ontwerp van Rodi.nl kunnen we het voor jou belangrijkste lokale nieuws op een overzichtelijke en aantrekkelijke manier delen. Zo zie je de laatste en populairste updates uit jouw regio in één oogopslag bovenaan staan en heeft elke categorie haar eigen kleur. Om maar wat te noemen, want overal is aan gedacht. Neem gerust een kijkje! Hopelijk ben jij net zo enthousiast over het vernieuwde Rodi.nl als wij.

‘Dit jasje past ons beter’

“Met veel trots presenteren we vanaf deze week het vernieuwde Rodi.nl”, vult directeur Matthijs Malipaard aan. Achter de schermen hebben we hard gewerkt aan deze make-over en dat is te zien. Dit nieuwe jasje past zoveel beter bij onze kernwaarden – het verbinden en laten bloeien van de lokale gemeenschap – en is daarmee meer dan ooit klaar voor de toekomst. Ook voor onze andere kanalen willen we deze vertaalslag maken, maar daarover later meer.”

Bekijk hier de vernieuwde website!

Rodi.nl vernieuwd