Rodi specials

Van Zorg tot Wonen en het EK 2024

De thema’s en specials van Rodi in 2024!

De specials/themapagina’s van Rodi zijn hét ultieme communicatiemiddel voor jouw specifieke promotie. Of je nu duurzaam onderneemt, woonexpert of zorgprofessional bent of wil vertellen over jullie bedrijf: er is altijd een special die bij je past!

Naast onze populaire huis-aan-huisbladen en Rodi.nl met jaarlijks groeiend bereik, worden ook onze specials en themapagina’s vaker ingezet door lokale ondernemers om zichzelf onder de aandacht te brengen. En dat snappen wij, want met een pagina of complete bijlage in één thema, spreek je als bedrijf een hele specifieke doelgroep aan. Volle aandacht voor jouw promotie.

Welke specials brengt Rodi in 2024 uit?

De Rodi-specials zijn er in diverse vormen en maten. Zo kun je in elk geval elke tweede week van de maand meeliften op het succes van de Rodi Wonen-pagina’s. Bijvoorbeeld als interieurspecialist, professional in dakkapellen of hovenier.

Verder brengen we nog deze themapagina’s en -bijlagen uit in 2024:

  • Rodi Zorg & Welzijn – week 4, 22 en 43
  • Werken Bij – week 8
  • Puzzel-special – week 18
  • EK Voetbal – week 23, 24 en 25
  • Puzzel-special – week 30, 32 en 34
  • Rodi Duurzaam – week 36
  • Werken Bij – week 37
  • Rodi Wonen – week 40 (speciale editie i.s.m. vt wonen&design beurs | incl. Open Huizen Route)
  • Feestweken – week 47, 48, 50, 51 en 52

Welke special past bij jouw organisatie?

Hieronder bespreken we de specials één voor één. Interesse in promotie via een van onze specials? Dat kan via bijvoorbeeld Branded Content of een advertorial. Lees hier vast wat de mogelijkheden zijn als je (online) en lokaal wil adverteren bij Rodi.

Rodi Zorg & Welzijn

Of je nu een apotheek runt, in de thuiszorg werkt of op een andere manier verbonden bent aan de zorg: Rodi Zorg & Welzijn (uitneembare bijlage) is er voor jou. Er komen diverse onderwerpen aan bod. Van mentale gezondheid tot zwangerschap en ‘blijven bewegen’. Naast interviews met zorgprofessionals staat Rodi Zorg & Welzijn dus boordevol met actuele onderwerpen.

Vertel me meer over deze Zorg & Welzijn-special!

Werken Bij

Net als in 2023 zet de krapte op de arbeidsmarkt in 2024 door. Genoeg reden om extra aandacht te besteden aan het in de spotlights zetten van jouw bedrijf! De Werken Bij-special is hiervoor het ideale platform. De special komt twee keer per jaar uit en staat boordevol tips & tricks. Zó werf jij het ideale personeel – en breng je jouw organisatie onder de aandacht van de juiste doelgroep!

Hier lees je meer over onze Werken Bij-special.

Puzzel-special

De vakantietijd is hét moment om eens lekker onderuit te zakken. Bijvoorbeeld met een goed boek. Óf een puzzel! Jaarlijks doen duizenden lezers mee met onze filippines en kruiswoordpuzzels. Een perfecte manier om jezelf als lokale ondernemer zichtbaar te maken, aangezien onze puzzels populairder zijn dan ooit.

EK Voetbal 2024

Verkoop jij de lekkerste oranje tompoucen? De gaafste OLED-tv’s? Of bied je tijdens het EK 2024 als horeca-eigenaar een voordelig en overheerlijk driegangenmenu aan, terwijl Oranje op het grote scherm in je zaak wordt uitgezonden? Hoe je de oranjegekte ook in je onderneming verwerkt: geef je lokale bedrijf een boost tijdens dé EK Voetbal-weken via de kanalen van Rodi!

Rodi Duurzaam

Weinig organisaties zullen anno 2023 nog helemaal niets aan duurzaamheid doen. Maar hoe goed is jouw doelgroep op de hoogte van het feit dat jouw bedrijf elektrisch rijdt of misschien wel zelf zonnepanelen of warmtepompen verkoopt? Alles rondom dit duurzaamheidsthema kun je kwijt in Rodi Duurzaam. De themapagina’s bevatten nieuws over ‘groene’ ontwikkelingen én praktische tips om zelf een steentje bij te dragen aan een leefbare wereld voor mens, dier en milieu.

Nu meer lezen over Rodi Duurzaam? Dat kan hier.

Rodi Wonen (i.s.m. vt wonen&design beurs)

In samenwerking met de vt wonen&design beurs publiceren we in september 2024 onze gelijknamige woonbijlage. Van de mooiste merken tot bijzondere producten op het gebied van wonen: alles komt aan bod. In 2023 werden – van Den Helder tot aan Alphen aan den Rijn – bijna 720.000 exemplaren verspreid via onze kranten. Inspiratie doet onze doelgroep daarbij op via www.rodiwonen.nl (325.000 pageviews in 2023).

De ins en outs van de Rodi Wonen/vt wonen&design beurs-special lees je hier.

Rodi Wonen

Maar dat is nog niet alles. Gedurende het jaar bieden we onze doelgroep nóg een woonspecial aan: Rodi Wonen. Elke tweede week van de maand vinden onze lezers de laatste interieurtrends en leukste wooninspiratie in deze krantspecial. Crossmediaal en online adverteren behoort uiteraard ook hier tot de opties, want ons exclusieve woonplatform www.rodiwonen.nl trekt elke maand weer extra bezoekers.

Meer over Rodi Wonen en de kansen voor jouw bedrijf? Klik dan hier.

Feestweken

Ook in 2024 gaan we met onze klanten met een knal het jaar uit. Tijdens de Feestweken haal je met Rodi alles uit de feestdagen zoals Sinterklaas en Kerstmis en bijvoorbeeld Black Friday. In 2024 pakken we nog grootser uit tijdens onze Feestweken. Dat wil je als lokale ondernemer niet missen!

Nieuwsgierig geworden? Lees hier snel meer over de Feestweken van Rodi.

Neem hiervoor en voor meer informatie over de Rodi-specials, tarieven en mogelijkheden contact met ons op via advies@rodi.nl of 0226-333311.