Stage in de media? Dáárom stagelopen bij Rodi!

Speeddaten, maar dan met je potentiële stagebedrijf. Dát was het doel van het Connect2Business Mix & Match-event van Hogeschool Inholland, waar ook onze eigen Rodi-collega én oud-studente van de hogeschool Iris bij aanwezig was. Voor ons een mooie manier om toekomstige stagiair(e)s te laten zien hoe leuk het werken voor Rodi is!

De Grote Kerk in Alkmaar was hét podium voor het event waar studenten en leerbedrijven samensmolten. Een laagdrempelige manier voor zowel werkgever als student om tijdens diverse rondetafelgesprekken elkaar beter te leren kennen – en die potentiële match te vinden!

Van stage naar vaste baan

Voor Rodi was het Mix & Match-event van Inholland een belangrijk moment om bij te zijn.

Iris: “Studenten willen bijvoorbeeld weten hoe een bepaalde opleiding past in de organisatie of wat je er nou precies mee kunt doen. Superleuk, want vanuit mijn rol als voormalig student én werknemer kan ik hen een aardig eindje op weg helpen. Het is ontzettend belangrijk om de verbinding te leggen tussen onderwijs, markt en bedrijfsleven.” Iris vervolgt: “Bij Rodi zijn we eigenlijk altijd op zoek naar energieke en leergierige studenten. Zo zijn diverse collega’s ooit begonnen als stagiair(e), maar nooit meer bij ons weggegaan!”

Stage gezocht? Daarom de Rodi Groep!

Wat het werken voor Rodi zo leuk maakt? Daar vertellen diverse collega’s je meer over op Rodimedia.nl in onze populaire Kijkje in de Keuken-rubriek, zoals bijvoorbeeld Manager P&O Ellen. Eerder noemde zij al:

“Rodi is een echt familiebedrijf. Korte lijnen, informele werksfeer. Binnen Rodi heb ik daarbij veel vrijheid. Uiteindelijk telt het resultaat, en die flexibiliteit in hoe ik daar dan kom ervaar ik als heel fijn. Ook de diversiteit aan werkzaamheden en collega’s maakt dat geen dag hetzelfde is!”

Nieuwsgierig geworden naar wat stagelopen bij Rodi voor jouw toekomst kan betekenen? Schroom niet ons te benaderen (via pz@rodi.nl), want we hebben nog wat plekken over voor stages in september 2023 en februari 2024!