Vacancy page

Vacancy page

Number of post 14

Medewerker Schoonmaak

Broek op Langedijk

Ben jij iemand die precies weet wat schoon is? Dan zoeken wij jou! Als enthousiaste schoonmaker (m/v) zorg je ervoor dat onze kantoren, kantines en sanitaire ruimtes er altijd tiptop uitzien. Daarnaast maken wij met een vaste ploeg op zaterdag onze indrukwekkende drukkerij in Diemen schoon, zodat deze weer helemaal klaar is voor gebruik.

Accountmanager

Regio Alphen aan den Rijn standaardwaarde

Ben jij een sales professional met een passie voor media en een neus voor kansen? Zoek je een dynamische werkomgeving waar je écht een verschil kunt maken voor lokale ondernemers, zowel online als offline? Dan zijn wij op…

Contentregisseur/Redacteur

Noord-Holland

Ben jij als eerste op de hoogte van lokale evenementen en ontwikkelingen en weet jij alle scoops van te vinden? Word dan hét gezicht van onze lokale nieuwsbladen!
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Contentregisseur/Redacteur.

Medewerker Sales Support 32-39 uur per week

Diemen en Broek op Langedijk

Kun jij goed plannen en organiseren en haal jij energie uit diversiteit aan administratieve taken? Vind je het leuk om te werken in een enthousiast team binnen een bedrijf dat barst van de ambities? Lees dan snel verder!

Medewerker Sales

Broek op Langedijk

Zit jij als een spin in het web op je plek op in een salesteam en haal jij energie uit diverse administratieve taken?
Ontdek hier meer! Wij zijn op zoek naar een Medewerker Sales voor 30-39 uur per week!

Open sollicitatie

Diemen, Langedijk, Purmerend

Rodi Media en Rodi Rotatiedruk zijn altijd op zoek naar talent in verkoop, design, drukkers of administratie etc. Ben je op zoek naar een nieuw avontuur? Upload je CV met motivatiebrief!

Stage lopen bij Rodi Media?

Langedijk en Diemen

De wereld van krant verandert razendsnel naar een digitale wereld, maar ook de krant die elke week uitkomt zal altijd blijven bestaan. Lijkt het je leuk om bij ons stage te lopen? We gaan graag het gesprek aan om te kijken naar de mogelijkheden!

Bijbaan in de schoonmaak

Langedijk

Wil je ’s avonds en/of in het weekend bijverdienen? Als medewerker schoonmaak werk je in teamverband en ben je voornamelijk verantwoordelijk voor het schoonhouden van ons kantoor in Broek op Langedijk.

Krantenbezorger

Noord-Holland

Wil je extra geld verdienen en houd je er van om in beweging te zijn? Meld je dan aan als Rodi bezorger in je eigen buurt.

Drukker

Diemen

Wij zijn op zoek naar een drukker die niet terugdeinst voor een knap staaltje techniek! Ben jij niet bang om onder druk te presteren zodat de deadlines gehaald kunnen worden? Lees dan snel verder!

Technisch Medeweker

Diemen

Lijkt het je leuk om bij te dragen aan de interne verhuizing van onze mailroom? Wij zijn op zoek naar een technisch medewerker die niet terugdeinst voor een knap staaltje techniek! Lees hier de volledige vacature

Medewerker Expeditie (oproepbasis)

Diemen

Voor onze drukkerij in Diemen zijn wij op zoek naar een Medewerker Expeditie (oproepbasis) die niet terugdeinst van een knap staaltje techniek! Wil jij graag een verantwoordelijke baan en ben je flexibel inzetbaar? Lees dan snel verder!

Accountmanager

Langedijk

Wil jij graag je eigen toko runnen? En vind jij het leuk om tijdens een kopje koffie jouw klant te enthousiasmeren met een zelfbedachte campagne? Lees dan snel verder!

Telefonisch verkoper

Langedijk

Werk jij graag in teamverband, ben je communicatief vaardig en heb je passie voor media? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Telefonische verkoper voor 24-39 uur per week!