onthulling rodi logo

Maak kennis met het compleet vernieuwde Rodi!

Met de restyling van Rodi Media, Rodi Verspreiding en Rodi Rotatiedruk is Rodi dynamischer dan ooit! Het nieuwe design past nog beter bij onze kernwaarden – het verbinden en laten bloeien van de lokale gemeenschap.

Fris, stijlvol en open

De nieuwe huisstijl van Rodi en haar nieuwsmerken is fris, stijlvol en open – helemaal in lijn met de persoonlijke benadering en het lokale, benaderbare karakter waar we bij Rodi zoveel waarde aan hechten. Daarbij blijft de kleur blauw (in iets lichtere tint vanaf nu) leidend en herkenbaar.

Voor Rodi Media geldt dat het frisse blauwe design in combinatie met warm oranje krachtig en benaderbaar oogt. Maar ook het verbindende element springt eruit bij het vernieuwde Rodi Media. Een kernwaarde die nog eens wordt benadrukt doordat onze nieuwsbladen – mede dankzij overeenkomende kleuren en lay-out – een directe link hebben met onze Rodi.nl-nieuwssites.

Voor Rodi Verspreiding is gekozen voor de volledige focus op de kleur blauw. Blauw straalt vertrouwen, eerlijkheid en betrouwbaarheid uit. Dit sluit perfect aan op de visie van Rodi Verspreiding: ‘al ruim 30 jaar dé betrouwbare verspreider van de Rodi-nieuwsbladen en losse folders in Noord-Holland’.

Bij Rodi Rotatiedruk voegden we groen toe, in lijn met ons zwaarwegende duurzaamheidsbeleid. Rodi Rotatiedruk staat dan ook bekend als ‘dé trotse drukker van hoogwaardige en duurzame kwaliteitsproducten in Nederland’.

Rodi logo's

De heraut Rodi

Hallo! Mijn naam is Rodi, al 45 jaar jouw betrouwbare nieuwsbron. Ik bevind me het allerliefst tussen de mensen. Om te horen wat jou raakt en wat je het liefst leest. Bij mij ben je aan het juiste adres voor het laatste nieuws uit jouw gemeente. Opent er een nieuwe supermarkt? Zijn de voorbereidingen voor hét evenement van het jaar in volle gang? Of komt er een busstation voor jouw deur? Je hoort het als eerst van mij! Zo blijf je altijd verbonden met jouw buren en favoriete ondernemers – en laten we samen de regio verder bloeien.

Rodi Heraut
De heraut Rodi, dé brenger van het laatste lokale nieuws, is de personificatie van onze organisatie. Wel hebben we Rodi in een moderner jasje gestoken. Rodi is zo meer klaar voor de toekomst dan ooit!

De nieuwsbladen en online kanalen van Rodi Media

Ook de Rodi-nieuwsbladen en nieuwsbrief kregen een make-over! Vanaf nu liggen de vernieuwde kranten op de mat. De nieuwe lay-out is modern, stijlvol en heeft een duidelijke link naar de Rodi.nl-websites – waarvan het vernieuwde design in februari al live ging. Bekijk hier de eerste editie van het Nieuwsblad Westerpost.

‘Dit jasje past nog zoveel beter’

“Met megaveel trots presenteren we het vernieuwde Rodi”, vult Commercieel Directeur van Rodi Media Matthijs Malipaard aan. “Zowel onze duizenden huis-aan-huisbladen als het elke week in bereik groeiende Rodi.nl hebben een grote make-over gehad. Beide zijn dankzij de restyling meer met elkaar verbonden dan ooit. Achter de schermen werkten we hard aan het nieuwe design en dat is te zien. Dit nieuwe jasje past zoveel beter bij onze kernwaarden – het verbinden en laten bloeien van de lokale gemeenschap.”

Gloednieuw Rodi.nl

Eind februari werden de vernieuwde websites al gelanceerd. Met het nieuwe ontwerp van Rodi.nl kunnen we het voor jou belangrijkste lokale nieuws op een overzichtelijke en aantrekkelijke manier delen. Zo zie je de laatste en populairste updates uit jouw regio in één oogopslag bovenaan staan en heeft elke categorie haar eigen kleur. Om maar wat te noemen, want overal is aan gedacht.

Rodi.nl vernieuwd

Aftermovie: Onthulling 27 februari

27 februari was de onthulling van de restyling voor het personeel in Theater Cool Heerhugowaard!
Bekijk hier de aftermovie van deze bijzondere dag!

Hopelijk ben jij net zo enthousiast over de restyling van onze nieuwsbladen. Veel leesplezier, en neem vooral ook snel een kijkje op het nieuwe Rodi.nl van jouw regio!

Fotografie: Rosalie Buding
Video: Jasper van Dam