Vacature Rodi

Personeel werven? Dat doe je via de lokale kanalen van Rodi!

Worstel jij als organisatie met het vinden van nieuw talent? Je bent niet de enige. Anno 2023 is er nog altijd sprake van flinke krapte op de arbeidsmarkt, waardoor je als bedrijf creatieve manieren moet vinden op te vallen tussen alle andere bedrijven. De oplossing? Deel jouw vacatures via de lokale kanalen van Rodi Media. Succes gegarandeerd!

Huis-aan-huisbladen hebben een nog altijd bewezen groot bereik: maar liefst drie kwart (74%) van de Nederlanders leest weleens een huis-aan-huisblad – en hetzelfde percentage gaat dagelijks tot actie over na het lezen van een huis-aan-huiskrant. Dé reden dus om jouw vacature lokaal te boosten!

Voordelen personeel uit regio werven

Het werven van personeel uit de regio biedt grote voordelen ten opzichte van het zoeken naar nieuwe mensen in andere gebieden. Ten eerste bevordert het de lokale economie door werkgelegenheid te creëren en geld binnen de gemeenschap te houden. Door lokaal talent aan te trekken, stimuleren bedrijven indirect de groei en ontwikkeling van de regio.

Daarnaast biedt het werven van personeel uit de regio praktische voordelen. Werknemers die dichtbij wonen, hebben kortere reistijden en zijn daardoor vaak beter gemotiveerd en productiever. Bovendien kan het makkelijker zijn een hecht team op te bouwen als collega’s dezelfde culturele en geografische achtergrond delen. Dit bevordert de samenwerking en vermindert de kans op communicatieproblemen.

Vacature Vizier & de Werken Bij-special

Lokaal personeel werven kan bij Rodi op twee manieren:

  • Via de Vacature Vizier-pagina’s die je bijna wekelijks in de krant vindt
  • En via de Werken Bij-special (verschijnt in week 11 en week 29), met een oplage van ruim 720.000 exemplaren

Je hebt direct profijt van je investering, want je weet zeker dat je de juiste doelgroep aanspreekt – en hoe fijn is het voor je nieuwe collega dat hij of zij op de fiets of zelfs lopend naar het werk kan? Wij zouden het wel weten. ?

Meer informatie over lokaal personeel werven?

Klinkt goed? Dat snappen wij! We vertellen je graag meer over wat het lokaal werven van personeel via Rodi inhoudt. Neem vrijblijvend contact met ons op via advies@rodi.nl of bel met een van onze media-adviseurs via 0226-333311.