Rodi Nieuwsbrief en socials

In de snelle, uitgestrekte wereld van vandaag, is het makkelijk om te vergeten hoeveel impact je kunt hebben in jouw eigen achtertuin. Door lokaal te adverteren, verbind je jouw merk met de mensen die het meest waarschijnlijk geïnteresseerd zijn in wat je te bieden hebt. Nieuwsbrieven en sociale media – zeker die van Rodi Media – bieden de perfecte platforms om dat te doen. Let maar eens op!

Lees ook: Personeel werven? Dat doe je via de lokale kanalen van Rodi Media! | Rodi Media

Lokale media zijn sterker dan ooit. Huis-aan-huisbladen worden nog altijd extreem hoog gewaardeerd door lezers: 74% van de Nederlanders pakt geregeld een huis-aan-huisblad op – en evenveel mensen ondernemen dagelijks actie naar aanleiding van wat ze in een huis-aan-huismedium lezen.

Lokale media = grote interesse voor jouw product/dienst

Door gebruik te maken van advertenties in lokale nieuwsbrieven en op lokale sociale media weet je dus zeker dat je een grote, oprecht geïnteresseerde doelgroep bereikt. Effectief adverteren en waar voor het geïnvesteerde advertentiebudget, dus!

Daarom nieuwsbrieven en sociale media van Rodi

Waarom dan kiezen voor de nieuwsbrieven en sociale media van Rodi? Dat vertellen we je graag.

  • Met 50.000 nieuwsbriefabonnees en zo’n 90.000 volgers op onze socialmediakanalen adverteer je lokaal, maar bereik je wel een gigantisch grote doelgroep – en maak je dus echt impact
  • Als lokaal bedrijf bereik je de perfecte lokale doelgroep (die dus ook nog eens snel geneigd is aankopen te doen)
  • Onze nieuwsbrieven hebben daarbij een extreem hoge open-rate van 60%
  • … én ze worden op een vast moment verstuurd, lezers liggen dus al spreekwoordelijk klaar bij hun inbox, te wachten op de nieuwste acties en aanbiedingen van jouw bedrijf!
  • Door de combinatie van print + online versterk je nog eens jouw boodschap als organisatie
  • En zoals gezegd bereik je via nieuwsbrieven en sociale media de mensen die niet snel zullen wegklikken – ze hebben zichzelf immers bewust aangemeld voor de nieuwsbrief en zijn bewust onze nieuwsmerken gaan volgen op sociale media.

Klinkt goed? Hier lees je meer over de mogelijkheden van onze nieuwsbrief.

Gouden kans om je merk te boosten

Dus, wat houdt je nog tegen? Met de nieuwsbrieven en sociale media van Rodi heb je een gouden kans om je merk te versterken, je doelgroep uit te breiden en je verkoop te stimuleren. Tijd om actie te ondernemen en de kracht van lokaal adverteren te ontdekken. Neem vandaag nog contact met ons op (advies@rodi.nl of 0226-333311) en geef je bedrijf de boost die het verdient.

Jouw lokale publiek wacht op je!