Een advertorial plaatsen

Je naamsbekendheid vergroten? Een evenement, website of webshop promoten onder een groot lokaal of regionaal publiek? Kortom: mag iedereen in de regio weten wat jouw bedrijf te bieden heeft? Kies dan voor lokaal (online) adverteren via een advertorial in de uitgaven en/of website van Rodi Media.

1/4 PAGINA
€ 235 vanaf prijs
Relevante lokale en regionale doelgroep
Groot bereik via huis-aan-huis verspreiding
Je bent vrij in de vormgeving
Je kiest zelf de positie in de krant (op basis van beschikbaarheid)
Slim combineren met branded content, partnerbijdrage en/of display advertising en onze online advertentie
VRAAG AAN!

Wat is een advertorial?

Een advertorial is een redactioneel artikel met een commerciële insteek. De betekenis van een advertorial is dan ook: een advertentie in de vorm van een nieuwsartikel. Met behulp van dit redactionele artikel kun je bijvoorbeeld een product, dienst of evenement promoten. Ook worden advertorials regelmatig ingezet voor het versterken van de merkbeleving van bedrijf in de vorm van branded content.

Wat advertorials onderscheidt van een ‘standaard’ advertenties is dat adverteren via een redactioneel artikel je alle ruimte geeft om jouw product, dienst of evenement uitgebreid te beschrijven en verkoopargumenten te benoemen. Dit maakt adverteren via een redactioneel artikel effectief en doeltreffend. Ook ‘natuurlijk’ opvallen in de krant of online? Dat kan met Rodi Media.

Advertentie in print: ‘natuurlijk’ opvallen

Rodi Media biedt diverse manieren voor het bereiken van zoveel mogelijk potentiële klanten met advertorials. Zo kun je in elk van onze uitgaven tegen betaling een advertorial plaatsen. Deze wordt opgemaakt als een ‘normaal’ artikel, maar valt door de keuze van de vormgeving meer op. Zo springt je bedrijf sneller in het oog van de lezer.

Een ander groot voordeel van advertorials is dat je de vormgeving helemaal zelf kunt bepalen. Je kiest welke tekst erin moet komen en levert zelf één of meerdere foto’s naar wens aan om jouw verhaal te versterken. Vervolgens wordt jouw‘geschreven advertentie’ in de gekozen lokale kranten geplaatst. Je kunt – om jouw boodschap te versterken – ook kiezen voor een omni-channel campagne (zie verderop op deze pagina).

Voordelen van een advertorial

Dit zijn de voordelen van een advertorial bij Rodi Media:

  • Relevante lokale en regionale doelgroep
  • Groot bereik via huis-aan-huis verspreiding
  • Je bent vrij in de vormgeving
  • Je kiest zelf de positie in de krant (op basis van beschikbaarheid)
  • Slim combineren met branded content, partnerbijdrage en/of display advertising en onze online advertentiemogelijkheden (omni-channel campagne)

Voorbeeld van een advertorial

Een advertorial is een populaire manier om de bekendheid van een bedrijf, product, dienst of evenement te vergroten. Zeker doordat advertorials geschikt zijn voor offline en online doelgroepen, kiezen steeds meer (commerciële) organisaties voor een advertentie met meer inhoud. Onderstaand vind je een voorbeeld van een advertorial in de uitgaven van Rodi Media. Natuurlijk spreekt voor zich dat je zelf volledig de controle houdt over de inhoud van het artikel.

Wil je naast aandacht via onze regionale nieuwsmerken ook online adverteren, via onze Rodi-websites, social-media-kanalen en/of nieuwsbrieven? Onze media-adviseurs denken graag met je mee bij het inrichten van een omni-channel-campagne. Door de combinatie van adverteren in print en promotie online via social media, nieuwsbrieven, online content en/of display advertising, creëer je een extra groot effect met uw zakelijke boodschap.

BEKIJK OOK ONZE ANDERE PRODUCTEN