Partnerbijdrage: jouw bedrijf in de spotlights

Wil je jouw zakelijke boodschap verspreiden onder een groot publiek? Een evenement promoten of een dienst of product onder de aandacht brengen? Of wil je jouw specialistische kennis over relevante (regionale) onderwerpen delen? Met een partnerbijdrage in onze kranten én op de nieuwswebsite Rodi.nl zet je jouw bedrijf, product of evenement lokaal of regionaal in de spotlights!

Een zakelijk artikel in de stijl van de krant

Een partnerbijdrage is een commercieel artikel dat jij aanlevert. Het artikel wordt in de krant geplaatst en maakt echt onderdeel uit van de redactionele formule van de krant. In tegenstelling tot een advertorial of branded content zijn partnerbijdragen redactionele artikelen op een prominente plek in de krant en op de website. De inhoud van het artikel en de foto lever je zelf aan, wij maken het artikel op in de stijl van de krant.

1/4 PAGINA
€ 196 vanaf prijs excl. productiekosten
Artikel (tekst + beeld) o.b.v. kant-en-klaar aanleveren
Artikel wordt geredigeerd door onze redacteur
Publicatie in één van onze kranten
Publicatie op één gemeente van www.rodi.nl
Meer edities? 10% korting bij 2-3 edities,
4-5 edities 15% korting
VRAAG AAN!

Unieke online zichtbaarheid voor jouw bedrijf

Partnerbijdragen zijn een populaire manier voor bedrijven om zichzelf passend te presenteren aan lezers van Rodi Media-kranten en websitebezoekers. Doorgaans is de partnerbijdrage een combinatie van promotie in print en online. Voor deze zakelijke artikelen hebben wij op de websites van onze kranten een speciaal blok gereserveerd. Daarnaast bieden we je ook de mogelijkheid jouw bericht op te nemen in onze nieuwsbrieven, die wekelijks in de digitale brievenbus van honderden tot duizenden potentiële klanten belanden. Ook promotie via onze sociale-media-kanalen is een optie.

Passende promotie via elk kanaal

De partnerbijdrage is één van de vele manieren waarop Rodi Media kan helpen bij de promotie van jouw product of dienst, een specifiek evenement of jouw webshop. Onze redacteuren scherpen, indien noodzakelijk, de tekst van jouw bijdrage aan. Uiteraard behoud jij de volledige controle over de inhoud van het artikel. Vind je dat jouw verhaal alle aandacht verdient? Wij zien jouw bijdrage graag verschijnen!

Voordelen van een partnerbijdrage

Lokaal en regionaal adverteren en de perfecte doelgroep bereiken? Dit zijn de voordelen van een partnerbijdrage bij Rodi Media:

  • Groot bereik via huis-aan-huisverspreiding
  • Jij bepaalt de inhoud – zowel tekstueel als wat betreft beeld
  • Jouw artikel wordt opgemaakt als redactioneel artikel, waardoor jouw boodschap goed zichtbaar is voor potentiële klanten
  • Door te kiezen voor de combinatie print + online versterkt je jouw boodschap

Hoe ziet een partnerbijdrage eruit?

Of je nu iets te vertellen of te vieren hebt, met een partnerbijdrage weet je zeker dat jouw boodschap opvalt. Kies je voor deze combinatie van print, online promotie en een plek in onze goed gelezen nieuwsbrieven? Verstandig. Vele adverteerders gingen je al voor en vergrootten daarmee de impact van hun verhaal.

Kosten van adverteren via een partnerbijdrage

Je kunt een partnerbijdrage gemakkelijk combineren met bijvoorbeeld een advertorial, branded content of display advertising. Zo weet je zeker dat jouw potentiële klanten en bezoekers niet meer om je heen kunnen. Onze media-adviseurs denken graag met je mee over een dergelijke omni-channel-campagne.

BEKIJK OOK ONZE ANDERE PRODUCTEN