Accountmanager

Wil jij graag je eigen toko runnen? En vind jij het leuk om onder het genot van een koffietje jouw klant te enthousiasmeren met een zelfbedachte campagne? Lees dan snel verder!

Wij zijn op zoek naar een Accountmanager voor 32 – 39 uur per week.

Wie is Rodi?
Rodi is in 44 jaar tijd uitgegroeid tot een allround mediabedrijf, dat voorziet in een brede communicatie-behoefte. Of dat nu lokaal, regionaal of doelgroepgericht is. Zowel in print en online? Jazeker. Wij bereiken de lezers via effectieve B2C en B2B platformen. Rodi is een informele organisatie met korte lijnen waar samen succes bereiken centraal staat. In onze eigen Rotatiedrukkerij drukken wij huis-aan-huiskranten, landelijke dagbladen en reclamedrukwerk. Wekelijks rollen er meer dan 3 miljoen kranten van onze waterloze pers in Diemen.

Wat ga je doen?

Als Accountmanager run jij je eigen toko waarbij je onderdeel bent van een gezellig, enthousiast, prestatiegericht en professioneel verkoopteam waar iedereen passie voor media heeft. Je bent actief bezig met het ontwikkelen, bouwen en onderhouden van relaties met klanten. Je bent dagelijks bezig met het volgen van trends en ontwikkelingen in de markt. Ook ben je verantwoordelijk voor het indelen van de krant en het controleren van de opgemaakte advertenties, hierbij werk je nauw samen met collega’s van andere afdelingen.

Wie past er in dit plaatje?

  • Je bent enthousiast en hebt uitstekende communicatieve vaardigheden
  • Je bent pro-actief, gedreven en ondernemend
  • Je hebt affiniteit met media (zowel print als online)
  • Je stelt de juiste vragen en bent creatief
  • Je hebt minimaal 1 jaar werkervaring in een soortgelijke functie


Wat hebben wij jou te bieden?

Een uitdagende functie met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatief. Het salaris wordt gebaseerd op je ervaring en opleiding. Arbeidsvoorwaarden zoals een telefoon, laptop, een leaseauto en een goede pensioenregeling zijn bij ons prima geregeld. Voor een dagelijkse doses vitaminen hebben we vers fruit.

Naast hard werken wordt er ook gedacht aan ontspanning. Je bent onderdeel van mediapartnerships en kan daardoor leuke feesten in de buurt bijwonen. We ondernemen regelmatig leuke activiteiten met elkaar en hebben ook nog een ‘ouderwets’ kerstpakket en een actieve personeelsvereniging.

Interesse?  

Solliciteer eenvoudig door je CV en motivatie te uploaden. Heb je nog vragen? Bel dan met de afdeling P&O via 0226-333311 of mail naar pz@rodi.nl.

Heb je onze vacature gelezen en ben je een recruiter of headhunter, m.a.w. ben jij niet de kandidaat die we zoeken maar denk je die wel te kennen? Fijn dat je mee wil denken maar echt niet nodig. Wij werven onze nieuwe collega’s zelf, als we je nodig hebben dan bellen wij jou!