Functioneel Beheerder

Doe jij niets liever dan je vastbijten in softwaresystemen en werk je graag met een team samen om projectmatig resultaten te boeken? Lees dan snel verder!

Wij zoeken een Functioneel Beheerder voor 31- 39 uur per week

Als functioneel beheerder ben je verantwoordelijk voor de continuering en verbetering van bestaande en nieuwe applicaties binnen onze gehele organisatie. CRM en orderverwerking, advertentie- en paginaopmaak en contentcreatie voor onze uitgeverijen. Planning, PDF paginacontrole en verwerkingen voor de drukpers in onze Rotatiedrukkerij en logistieke software voor kranten, folders en bezorgersadministratie voor onze verspreidorganisatie. Je weet de gebruikerservaringen te analyseren en te testen en stelt aan de hand hiervan verbeterplannen op. Je draagt je kennis op het gebied van de applicaties over op de gebruikers, je collega’s.

Wie is Rodi?

Rodi is in 44 jaar tijd uitgegroeid tot een allround mediabedrijf, dat voorziet in een brede communicatie-behoefte. Of dat nu lokaal, regionaal of doelgroepgericht is. Zowel in print en online? Jazeker. Wij bereiken de lezers via effectieve B2C en B2B platformen. Rodi is een informele organisatie met korte lijnen waar samen succes bereiken centraal staat. In onze eigen Rotatiedrukkerij drukken wij huis-aan-huiskranten, landelijke dagbladen en reclamedrukwerk. Wekelijks rollen er meer dan 3 miljoen kranten van onze waterloze pers in Diemen.

Wie past er in dit plaatje?

Dit ben jij:

  • Maakt software snel eigen
  • Verantwoordelijk
  • Inzicht
  • Vol ideeën(kom maar door!)
  • Sociaal
  • Collegiaal
  • En helemaal passend bij ons informele familiebedrijf

 

Wat hebben wij jou te bieden?

Een uitdagende functie met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatief. Het salaris wordt gebaseerd op je ervaring en opleiding. Arbeidsvoorwaarden zoals een telefoon, laptop en een goede pensioenregeling zijn bij ons prima geregeld. Voor de dagelijkse doses vitaminen hebben we vers fruit.

Interesse?  

Solliciteer eenvoudig door je CV en motivatie te uploaden. Heb je nog vragen? Bel dan met de afdeling P&O via 0226-333311 of mail naar pz@rodi.nl.

Heb je onze vacature gelezen en ben je een recruiter of headhunter, m.a.w. ben jij niet de kandidaat die we zoeken maar denk je die wel te kennen? Fijn dat je mee wil denken maar echt niet nodig. Wij werven onze nieuwe collega’s zelf, als we je nodig hebben dan bellen wij jou!

Maak kennis met één van je collega’s: Kevin Schutte (Manager IT) aan het woord!


Share this job!