Operator

Om net als onze kranten maar gelijk met de deur in huis te vallen; Wij zijn op zoek naar een Operator Mailroom die niet terugdeinst voor een knap staaltje techniek! Ben jij niet bang om onder druk te presteren zodat de deadlines gehaald kunnen worden? Hou jij van schakelen tussen projecten en spoedklussen en weet jij alles in goede banen te leiden? Wil jij graag werken in een enthousiast team binnen een bedrijf met veel ambities? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

Onze mailroom is niet zomaar een ‘postkamer’ in een van de grootste drukkerijen van Nederland rollen wekelijks meer dan een miljoen kranten van de pers. Als Operator ben je verantwoordelijk voor het technische proces achter de drukpers.

Je werkt mee in de technische dienst die verantwoordelijk is voor de technische staat van ons machinepark. We beschikken over zeer diverse apparatuur en machines die van diverse generaties zijn (2004 t/m 2018). Je loopt mee met ervaren techniekers en helpt met storingen zowel elektrisch als mechanisch. Ons machinepark bestaat uit een grote drukpers, diverse afterpress, prepress apparatuur en rand apparatuur.

Dit alles in wisselende diensten volgens een vast rooster. Onze producten bestaan uit onze eigen huis- aan huisbladen, landelijke dagbladen en reclamedrukwerk.

Wie past er in dit plaatje?

Natuurlijk vragen óók wij alle gebruikelijke clichés als; doorzetter; flexibel; pro-actief; en een echte duizendpoot maar wat we echt belangrijk vinden is dat je de taal van onze organisatie spreekt. Wij hebben duurzaamheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan en willen dit continue verbeteren. Als vanzelfsprekend is het van belang dat je een technische achtergrond en vooral technisch inzicht hebt.

Wat hebben wij jou te bieden? Veel!

Met hun enorme hoogte en snelheid mag je onze drukpersen gerust indrukwekkend noemen. Je komt terecht in een dynamische omgeving met veel hard werkende mensen maar waar zeker ook tijd is voor een grapje tussendoor.
Het salaris wordt gebaseerd op je ervaring en opleiding. Arbeidsvoorwaarden waaronder een uitstekend pensioenfonds, lekkere koffie en dagelijks vers fruit zijn bij ons prima geregeld.

Naast hard werken wordt er ook zeker gedacht aan ontspanning. Je bent onderdeel van mediapartnerships en kan daardoor toffe feesten in de buurt bijwonen, ondernemen we regelmatig leuke activiteiten met elkaar, hebben ook nog gewoon een ‘ouderwets’ kerstpakket en een actieve personeelsvereniging! Doe jij ook mee met onze quizavonden of loterijen waar je te gekke prijzen kunt winnen?

Wie is Rodi Rotatiedruk?

Rodi Rotatiedruk is gevestigd in Diemen en is de enige drukkerij in Nederland waar de producten gedrukt worden op een waterloze drukpers (KBA Cortina). Als eerste rotatiedrukkerij in de wereld kozen wij voor het milieu én de hoogste kwaliteit. Met recht pioniers in print. De combinatie van onze jarenlange ervaring en een drukpers van een ongeëvenaard niveau levert ongekende mogelijkheden op. Voor exclusieve, unieke en creatieve printproducten ben je bij ons aan het juiste adres. Om deze unieke  kwaliteit te kunnen realiseren, is de technische afdeling van cruciaal belang.
Rodi Rotatiedruk is onderdeel van de Rodi Groep.

Interesse?

Leuk? Leuk!! Solliciteer eenvoudig door je cv en motivatie uiterlijk 20 maart te uploaden. Vragen? Bel met afdeling P&O via 0226-333311.

Heb je onze vacature gelezen en ben je een recruiter of headhunter, m.a.w. ben jij niet de kandidaat die we zoeken maar denk je die wel te kennen? Fijn dat je mee wil denken maar echt niet nodig. Wij werven onze nieuwe collega’s zelf, als we je nodig hebben dan bellen wij jou!