Medewerker binnendienst

Kun jij goed plannen en organiseren en ben je daarbij ook creatief? Vind je het leuk om te werken in een enthousiast team binnen een bedrijf met veel ambities? Lees dan snel verder!

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Medewerker binnendienst voor 39 uur per week.

Wie is Rodi?

Rodi is in 44 jaar tijd uitgegroeid tot een allround mediabedrijf, dat voorziet in een brede communicatie-behoefte. Of dat nu lokaal, regionaal of doelgroepgericht is. Zowel in print en online? Jazeker. Wij bereiken de lezers via effectieve B2C en B2B platformen. Rodi is een informele organisatie met korte lijnen waar samen succes bereiken centraal staat. In onze eigen Rotatiedrukkerij drukken wij huis-aan-huiskranten, landelijke dagbladen en reclamedrukwerk. Wekelijks rollen er meer dan 3 miljoen kranten van onze waterloze pers in Diemen.

Wat ga je doen?

Als Administratief Medewerker is geen vraag voor jou te veel, jouw enthousiasme breng je over op onze bezorgers en klanten. Jij zorgt met het hele team van de bezorgadministratie voor het in goede banen leiden van onze bezorgers variërend in de leeftijd van 13 tot 65+. Daarnaast neem je orders aan en verwerkt deze administratief. Met regelmaat doen we een beroep op jouw creativiteit en bedenk je leuke acties om bijvoorbeeld bezorgers te werven.

Wie past er in dit plaatje?

  • Je bent klantgericht
  • Je bent enthousiast en hebt uitstekende communicatieve vaardigheden
  • Je wordt blij van plannen en organiseren
  • Je werkt graag in teamverband en bent een echte doorzetter
  • Je bent creatief

 

Wat hebben wij jou te bieden?

Een uitdagende functie met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatief. Het salaris wordt gebaseerd op de zwaarte van de functie, je ervaring en opleiding. Arbeidsvoorwaarden zoals een uitstekend pensioenfonds zijn bij ons prima geregeld.

Interesse?

Solliciteer eenvoudig door je CV en motivatie te uploaden. Heb je nog vragen? Bel dan met de afdeling P&O via 0226-333311 of mail naar pz@rodi.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.