Medewerker Expeditie (oproepbasis)

Voor onze drukkerij in Diemen zijn wij op zoek naar een Medewerker Expeditie (oproepbasis) die niet terugdeinst van een knap staaltje techniek! Wil jij graag een verantwoordelijke baan en ben je flexibel inzetbaar? Lees dan snel verder!

Wie is Rodi Rotatiedruk?

Rodi Rotatiedruk is gevestigd in Diemen en is de enige drukkerij in Nederland waar de producten gedrukt worden op een waterloze drukpers (KBA Cortina). Als eerste rotatiedrukkerij in de wereld kozen wij voor het milieu én de hoogste kwaliteit. Met recht pioniers in print. De combinatie van onze jarenlange ervaring en een drukpers van een ongeëvenaard niveau levert ongekende mogelijkheden op. Voor exclusieve, unieke en creatieve printproducten ben je bij ons aan het juiste adres. Onze producten bestaan uit onze eigen huis-aan-huisbladen, landelijke dagbladen en reclamedrukwerk, wekelijks rollen er meer dan 3 miljoen kranten van de pers. Rodi Rotatiedruk is onderdeel van de Rodi Groep.

Wat ga je doen?

Als oproep medewerker expeditie ben je onderdeel van een hardwerkende, gezellige en enthousiaste ploeg en val je onder de ploegleider. Jij bent de laatste schakel van het drukproces. Je houdt je bezig met het afstellen van de machines en het opstappelen van de pakketten op een pallet. Daarnaast ondersteun je de drukkerij met het voorbereiden van de orders en het onderhoud van de pers. Je wordt ingezet wanneer dit nodig is, dit kan overdag, ’s avonds of ’s nachts zijn.

Wie past er in dit plaatje?

  • Je bent betrouwbaar en energiek
  • Je bent stressbestendig en flexibel inzetbaar
  • Je hebt affiniteit met techniek
  • Je houd van georganiseerd en netjes werken

 

Wat hebben wij jou te bieden?

Met hun enorme hoogte en snelheid mag je onze drukpersen gerust indrukwekkend noemen. Je komt terecht in een dynamische omgeving met hard werkende mensen maar waar ook tijd is voor een grapje tussendoor. Het salaris wordt gebaseerd op je ervaring en opleiding ook krijg je een onregelmatigheidstoeslag deze wordt volgens een klokuren matrix maandelijks met de salarisbetaling uitbetaald. Arbeidsvoorwaarden waaronder een uitstekend pensioenfonds, lekkere koffie en dagelijks vers fruit zijn bij ons prima geregeld.

Interesse?

Solliciteer eenvoudig door je CV en motivatie te uploaden. Heb je nog vragen? Bel dan met de afdeling P&O via 0226-333311 of mail naar pz@rodi.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.