Redacteur Almere DEZE WEEK

Redacteuren (uit Almere), opgelet!

Ben jij gek op lokaal nieuws en weet jij als geen ander de scoops van Almere te vinden? Word dan hét gezicht van Almere DEZE WEEK! Wat ga je doen?

Bij Almere DEZE WEEK kom je terecht in een hecht team van enthousiaste schrijftalenten, die een (speur)neus hebben voor de lokale journalistiek en nieuws waar de online doelgroep warm voor loopt. Ben jij degene die de beste verhalen uit de lokale community weet te vissen.
Almere DEZE WEEK is op zoek naar een redacteur.
Leeftijd is niet zo van belang, enthousiasme des te meer!
Op de redactie ontstaat plek voor een nieuwe medewerker, die we graag breed willen inzetten, maar die vooral interesse heeft in de (lokale) politiek.

We denken aan iemand die fulltime wil werken, maar dat is niet in beton gegoten.

Wie past er in dit plaatje?

  • Goed bekend in Almere
  • Breed inzetbaar
  • Vlotte pen
  • Taal is zeg maar echt jouw ding
  • Vol ideeën (kom maar door!)
  • Sociaal
  • Interesse voor (lokale) politiek


Wat hebben wij jou te bieden? Veel!

Met onze eerdere succesverhalen als rode draad kom je in een gespreid bedje en kan je direct aan de slag. Je salaris wordt gebaseerd op onder meer je ervaring en opleiding. Arbeidsvoorwaarden zoals een telefoon, laptop en een goede pensioenregeling zijn bij ons prima geregeld.

Wie is Almere DEZE WEEK?

Als enige huis-aan-huiskrant in Almere heeft Almere DEZE WEEK – met een brievenbusoplage van bijna 100.000 kranten – een bijzondere positie in de stad, waarbij de redactionele inhoud verder gaat dan andere huis-aan-huisbladen in ons land. Zo wordt wekelijks verslag gedaan van de Politieke Markt en gemeenteraadsvergaderingen en is er met name ruimte voor opiniërende artikelen, interviews en achtergronden. Ook hebben we een website waar dagelijks nieuws op gebracht wordt.

Overtuigd (snappen wij)?

Leuk? Leuk!! Solliciteer eenvoudig door je cv en motivatie te uploaden. Vragen? Bel dan naar 036-8450027 of stuur een mail naar marcel@almeredezeweek.nl. We zitten voor je klaar!

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.