Traffic Manager voor 32-39 uur

Kun jij goed plannen en organiseren en haal jij energie uit diversiteit aan administratieve taken? Vind je het leuk om te werken in een enthousiast team binnen een bedrijf met veel ambities? Lees dan snel verder!

Voor ons kantoor in Diemen zijn wij op zoek naar een enthousiaste Traffic Manager voor 32-39 uur per week.

Wie is Rodi?
Rodi is in 44 jaar tijd uitgegroeid tot een allround mediabedrijf, dat voorziet in een brede communicatie-behoefte. Of dat nu lokaal, regionaal of doelgroepgericht is. Zowel in print en online? Jazeker. Wij bereiken de lezers via effectieve B2C en B2B platformen. Rodi is een informele organisatie met korte lijnen waar samen succes bereiken centraal staat. In onze eigen Rotatiedrukkerij drukken wij huis-aan-huiskranten, landelijke dagbladen en reclamedrukwerk. Wekelijks rollen er meer dan 3 miljoen kranten van onze waterloze pers in Diemen.

Wat ga je doen?

In deze functie ben jij de schakel tussen de klant, de planning en de administratie. Geen dag is hetzelfde, van het maken van offertes, het inboeken van offertes tot orders, het adviseren van klanten en het huidige klantenbestand goed managen en het maken van rapportages, alles komt aan bod bij deze veelzijdige functie. Je bent werkzaam in een leuk team op kantoor bij onze hypermoderne drukkerij in Diemen.

Wie past er in dit plaatje?

  • Je bent proactief, gedreven en ondernemend
  • Je bent enthousiast en hebt uitstekende communicatieve vaardigheden
  • Je bent klantgericht en goed in het onderhouden van relaties
  • Je wordt blij van plannen en organiseren
  • Je werkt graag in teamverband en bent een echte doorzetter

 

Wat hebben wij jou te bieden?

Een uitdagende functie met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatief. Het salaris wordt gebaseerd op de zwaarte van de functie, je ervaring en opleiding. Arbeidsvoorwaarden zoals een telefoon, laptop en een goede pensioenregeling zijn bij ons prima geregeld.

Interesse?

Solliciteer eenvoudig door je CV en motivatie te uploaden. Heb je nog vragen? Bel dan met de afdeling P&O via 0226-333311 of mail naar pz@rodi.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.