Privé: Administratief medewerker 24-31 uur

Wij groeien als kool! Groei jij mee?

Ons hoofdkwartier staat niet voor niets in dé koolstreek van Nederland en daarom zoeken wij jou! Sta jij stevig met je voeten in de klei? Wil jij graag werken in een enthousiast team binnen een bedrijf met veel ambities? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

Als Administratief Medewerker is geen vraag voor jou te veel, jouw enthousiasme breng je over op onze bezorgers en klanten. Jij zorgt met het hele team op de bezorgadministratie voor dé energie en het in goede banen leiden van onze bezorgers variërend in de leeftijd van 13 tot 65+. Daarnaast neem je orders aan en verwerkt deze administratief. Met regelmaat doen we een beroep op jouw creativiteit en bedenk je leuke acties om bijvoorbeeld bezorgers te werven. Als Medewerker Binnendienst werk je nauw samen met Gerard de beste bowler van het team en Marcel die altijd koffie voor je haalt.

Wie past er in dit plaatje?

Natuurlijk vragen ook wij alle gebruikelijke clichés als enthousiast, doorzetter, flexibel, pro-actief en een echte duizendpoot maar wat we echt belangrijk vinden is dat je de taal van onze bezorgers spreekt. Woorden als pattas en doekoes is niet nodig maar een 13 jarige vergt wel een andere benadering. Daarnaast zoeken wij iemand die vanaf 24 uur beschikbaar is maar liever 31 uur! Ben jij zo flexibel? Dan zoeken wij jou!

Wat hebben wij jou te bieden? Veel!

Zoals een uitdagende functie met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatief. Het salaris wordt gebaseerd op de zwaarte van de functie, je ervaring en opleiding. Arbeidsvoorwaarden zoals een uitstekend pensioenfonds zijn bij ons prima geregeld.

Naast hard werken wordt er ook zeker gedacht aan ontspanning. Je bent onderdeel van mediapartnerships en kan daardoor toffe feesten in de buurt bijwonen, ondernemen we regelmatig leuke activiteiten met elkaar, hebben ook nog gewoon een ‘ouderwets’ kerstpakket en een actieve personeelsvereniging! Doe jij ook mee met onze quizavonden of loterijen waar je te gekke prijzen kunt winnen?

Wie is Rodi Verspreiding?

Rodi beschikt over een eigen huis-aan-huis verspreidorganisatie, Rodi Verspreiding. Door de jarenlange ervaring staat Rodi Verspreiding garant voor een correcte bezorging met hoge betrouwbaarheid en attentiewaarde. Ook kan Rodi Verspreiding haar klanten ontzorgen in het perfect drukken van een krant en/of flyers en vervolgens huis aan huis verspreiden. Kortom, de boodschap van onze klanten effectief onder de aandacht brengen. Dat is waar Rodi voor staat, al ruim 40 jaar.

Interesse?

Leuk? Leuk!! Solliciteer eenvoudig door je cv en motivatie uiterlijk 7 januari 2022 te uploaden. Vragen? Bel met afdeling P&O via 0226-333311.

Heb je onze vacature gelezen en ben je een recruiter of headhunter, m.a.w. ben jij niet de kandidaat die we zoeken maar denk je die wel te kennen? Fijn dat je mee wil denken maar echt niet nodig. Wij werven onze nieuwe collega’s zelf, als we je nodig hebben dan bellen wij jou!